dijous, 18 de febrer del 2010

+ híbrid

Avui és el torn d'aquest layout que vaig fer a principis del 2009. Era l'inici del meu projecte Memòria, on explicava històries, records i sensacions, perquè d'aquí uns anys jo mateixa o algú altre pogués rellegir.
I un cop impresos aquests layouts ara estan patint aquesta transformació que aneu veient durant aquests dies. Poc a poc els faig tangibles i els hi dono una mica de relleu i calidesa.


La foto, que és un 20x30 està enganxada a una cartolina bàsica de 30x30 cm. El paper decorat és de Basic Grey, de la col.lecció Porcelain, que he alterat una mica amb crackle paint transparent (Rock Candy) i un cop sec he aplicat tinta de distress de color taronja i vermell, que han quedat amb aquest aspecte irregular per la resistència del crackle.

Ja que el layout parla de mi, he pensat que podia afegir-hi aquesta M de cartró. La he tintat amb tinta de distress color Fired Brick i després l'he acabat cosint a la pàgina. Per últim he retallat una de les ales de la papallona per donar més volum.
I aquesta pàgina la faig fer arrel d'una proposta de l'Ali Edwards i altres dissenyadores sobre "16 coses sobre mi i la meva vida actual". Va ser el primer cop que vaig utilitzar aquesta auto-foto, que he de confessar que m'agrada d'una manera especial perquè no semblo jo. Pot semblar una mica estranya aquesta idea però de vegades resulta divertit veure't diferent. Un altre exemple de fa més temps el podeu veure aquí.


I aquest és el resultat. Com podeu veure he enganxat la foto a una cartolina blanca amb textura. Les rodones les he completat amb cartolina negre i amb una de les màscares de la Heidi Swapp he fet aquests topos amb tinta normal de color blau.

L'etiqueta blanca i el cor transparent també són Heidi Swapp. I per últim he utilitzat aquests petits adhesius Word Fetti de Making Memories de la última col.lecció Love Struck.

Ja veieu que m'estimo força, no ?.
I ara a seguir amb la Cathy Zielske i un regal que estic acabant, que ja ensenyaré en el seu moment.

2 comentaris:

  1. Se te da genial lo del hibrido... te quedan unas páginas sencillas y preciosas.

    ResponElimina
  2. Unas páginas fantásticas y con poco boato. Genial!!!! Me gustan

    un besito gordo de scrapera amiga

    Gracias por seguir mi blog, es más sencillito... jajaja he empezado hace poco pero absorvo como las esponjas, con tanta buena maestra... jajaja

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails