divendres, 19 de febrer del 2010

CZ. Setmana 2. Assimetria

L'assimetria es podria definir com : el que tens a una banda d'un eix imaginari vertical o horitzontal, no hi és a l'altra banda. Fer dissenys assimètrics implica ser una mica més arriscat en les colocacions, però poden ser igualment equilibrades. La qüestió és anar molt en compte amb els espais que hi ha entre els elements, les distàncies entre les fotos, entre les etiquetes, els marges que queden a tot el contorn. Bé, aspectes que si no t'agrada mesurar distàncies són difícils de tenir en compte ( o sea, el que em passa a mi ).

Aquest és el primer layout de la setmana 2 del curs de la Cathy Zielske. Seguint un esquema ja donat, he aprofitat el moment per fer aquest especial "Sant Valentí", dedicat al Joan, ara que està de viatge per mil i un dies amb les seves nits. Els meus layouts a distància són com una tradició, i en podeu veure algun altre aquí o aquí. El paper decorat és de Making Memories, de la col.lecció Love Struck, a doble cara, i el 2 és de cartró gris i l'he tintat amb tinta normal vermella.

8 comentaris:

  1. Hola wapa,
    M’agraden molt les pagines asimètriques, però no sabria per on començar……. T’ha quedat perfecta, (com sempre)….. ja saps que m’agrada molt tot el que fas…..Es molt bonica de debò Maica.

    Un peto molt gran…..”nos vemos”,

    ResponElimina
  2. Que no te gusta tener en cuenta las medidas?? A mi chica me la han cambiado!!

    LLevo un retraso!! Quizás acabe al año que viene, pero mientras disfruto de tus páginas.

    En cuanto pueda, te llamo. Un besote fuerte

    ResponElimina
  3. Una assimetria molt equlibrada. Fantàstic!
    Sílvia

    ResponElimina
  4. Els teus Layouts sempre fan que la distància sigui més curta.
    Gràcies per fer-la així.
    Joan

    ResponElimina
  5. Les fotos precioses...lacomposició de la pàgina genial!!!
    petons

    ResponElimina
  6. Les últimes pàgines son genials Maica, bé, com tot el que fas. No hi ha cosa que no m'agrade!
    Un bes!

    ResponElimina
  7. Que bonic Maica!!!!!! i alhora romàntic... el meu marit i jo, quan viatgem per feina, fem algo semblant: ens escribin un mini album per a llegir cada nit abans d'anar a dormir on expressem el que sentim l'un per l'altre... aissssss! que romàntic... ara a més li puc enviar per mail, així doncs... més fàcil i fet al moment.
    petonets xoxo

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails