dijous, 25 de febrer del 2010

CZ. Setmana 3. Repeticions

Repeticions, és el tema de la setmana 3 i també de la 4 del curs Design your Life de Cathy Zielske. La repetició en els dissenys d'scrapbooking fa que els diferents elements que tenim en el projecte quedin connectats, genera equilibri, unitat visual i també ritme i energia a tot el disseny. Es pot repetir de moltes maneres : podem repetir colors, formes, tipografies, espais entre els elements, decoracions. Totes aquestes repeticions fan que la nostra vista llegeixi més relaxadament.

Pel primer layout que he fet aquesta setmana he utilitzat les fotos de la postal de Nadal de la meva germana. Són tres fotos precioses de les meves nebodes, que va fer la Judith, dues de les quals jo ja vaig utilitzar per un projecte que vaig fer per la Creativa, i podeu veure aquí.


I aquesta és la pàgina. En aquest cas no he modificat les fotos, ja que les preferia més naturals, però l'ordre de les imatges és el mateix.

Aquí la repetició l'he intentat fer amb els colors. He combinat les fotos, on els colors dominants són el verd i el rosa amb uns papers decorats també amb verd i rosa. I en el cas del rosa he intentat crear un triangle visual, amb les dues peces de cartolina rosa, superior i inferior, i la jaqueta de la Júlia.

I aquesta decoració : "Les nenes maques" l'he dissenyat jo. Estarà disponible en format jpg, i en castellà i català el proper dissabte 27/2. Ja sabeu que només heu de posar-vos sobre la imatge i amb el botó dret del ratolí fer un "guardar imagen como".

5 comentaris:

  1. Estás haciendo un trabajo muy bueno en el curso :)

    ResponElimina
  2. No pude apuntarme al curso, así es que te voy a "seguir" hasta el final.
    Saludos. Noemí.

    ResponElimina
  3. Gràcies per les explicacions del disseny, de la composició.
    Les fotos son molt maques i molt ben fetes , t'ha quedat genial, una pàgina molt delicada, com les petites.
    Un petó

    ResponElimina
  4. La combinació dels colors i les fotos es perfecta, molt equilibrada, amb el teu estil. Gràcies pels regalets, de segur que els utilitzaré. Un beset

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails