dijous, 28 d’octubre del 2010

Altre cop 10+1

Ahir vaig imprimir la doble pàgina dels 10+1 Estius a Mallorca, que ja vaig ensenyar-vos aquí feta en digital. Passar-ho a paper és molt fàcil, ja que només cal ocultar les capes de les imatges i imprimir els texts. He utilitzat una cartolina comprada a Sabadell, que no és d'scrap però té un gruix correcte per poder imprimir a l'impressora i també una mica de textura, i el millor és el seu blanc lluminós i perfecte. El pitjor és el seu preu, que en relació amb el material d'scrapbook resulta car. Però un dia és un dia.

Aquí podeu veure la impressió dels texts. Lo del blanc lluminós és al natural, ja que a les meves fotos els blancs són sempre grisos. Què hi farem !!!.

I aquí teniu la doble pàgina amb les fotos enganxades. Paga la pena passar-ho a paper, perquè en gaudeixes molt més.

I aquest és l'altre layout de la setmana. Volia tenir un petit record de l'estrena de la pel.lícula Herois del passat divendres 22.

Vaig portar la càmera al cinema i allà vaig fer algunes fotos : nosaltres un cop asseguts a la sala, un pla general amb la pantalla, la nostra amiga Rosa Maria anant amunt i avall i fent de "cicerone" de la vetllada. I també vaig guardar les entrades i el fulletó amb la programació de la setmana.
I amb aquests 4 detalls i una mica de text he fet la pàgina. El que he volgut expressar és que nosaltres érem allà, en una sala plena de gent que més o menys ens coneixíem tots, reunits per veure per primera vegada una interpretació professional del Marc. Les fotos són sense flaix i per tant no tenen definició, però tant se val.

Les entrades estan posades dins una bosseta d'arxiu de diapositives, i en aquest cas he utilitzat bastant l'anglès per expressar diferents idees : gaudir del dia, el desig d'un bon viatge que comença, i que avui ell és el protagonista. I per últim les estrelles, perquè realment és una jove estrella del cinema, si més no per nosaltres.
I la peli, senzilla i emotiva, amb molts detalls i ambientacions dels anys 80 i alguns flaixos de pel.lícules de l'època. Ideal per passar una estona agradable i rumiar una mica després en el seu missatge.
I l'anècdota de la nit ?? : l'Eva Santolaria dient alguna cosa semblant a "recordes quin va ser el millor estiu de la teva vida ?" i tot d'un plegat veure l'imatge parada a la pantalla i com es cremava la cinta. Sí, sí... es va trencar la peli !!!. Segur que per anys que passin recordarem aquesta estrena.

3 comentaris:

  1. Todo genial Maica!
    Como siempre tus post me dejan con la boca abierta!!
    Me ha encantado el mini de tu marido y felicidades con retraso.
    Un besazo enorme.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails