dimecres, 27 d’octubre del 2010

Mica de tot

El dilluns l'Ali Edwards va penjar al seu blog aquest freebie especial per Halloween, un parell de paraules escrites a mà, amb traç gruixut. Jo sempre admiro qualsevol cosa que ella escriu, però a mi el Halloween no em va massa, i després de descarregar-me el freebie he pensat que el BOO aquest que posen a tot arreu em recordava a una paraula que quan tens nens dius mooooltes vegades.


El freebie de l'AE consta d'un pdf amb aquestes etiquetes que podeu veure de color taronja, i també 2 png's que podem canviar de color, posar sobre una foto i també esborrar parcialment. I després de fer tot això podem donar-li un us completament diferent al regal.



I parlant de regals, aquest n'és un altra :


També ens podem descarregar des d' aquí aquestes etiquetes que ens regalen des del blog de Ormulu, tant en format pdf com en png igualment. Són unes targetes de la mida dels cromos de baseball americà. Són en anglès però al veure-les m'he decidit a investigar que són els "12 Days of Christmas". No té a veure amb l'Advent, perquè això són 24 dies, tampoc té a veure amb una dita popular que diu "De Santa Llúcia a Nadal, 12 dies per igual". Realment és ben simple : del 25 de desembre al 5 de gener van 12 dies, i per tant sempre es fa referència a aquest periode quan veieu decoracions amb aquesta expressió. Podeu veure més informació sobre el tema aquí.
I fins aquí la mica d'avui.

2 comentaris:

  1. Jo dels 12 days of Christmas només coneixia la cançó infantil. Cada loco con su tema....
    http://www.youtube.com/watch?v=M4j1paMC5SM
    ptns

    ResponElimina
  2. Si, hi ha una cançó que es diu així, tot i que pel que he llegit no és infantil, sinó que està plena de simbolismes religiosos. Al ser tant reiterativa s'ha assimilat com a infantil.
    Un petó
    Maica.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails