SOBRE MI
El meu nom és Maica i sóc de Sabadell. La Berta i en Pol són els meus fills.
Penso que qualsevol imatge, per senzilla que sigui, pot reflectir l'esperit i el sentiment de qui la transforma en un record per sempre.

El meu somni és que les imatges parlin i algú escolti.

Aquest blog, BertaiPolete va néixer el 22/10/2007. Va ser una aventura personal en solitari, com tot lo que acostumo a fer, i també una aventura en companyia, del Joan a qui vaig adreçar el meu primer post, i de la Berta i el Pol que em van cedir els seus noms.
Des de llavors he explicat moltes coses, he compartit els meus dissenys, regals, reptes, il.lusions, treball, i he rebut molts comentaris de gran valor per a mi.

El meu estil és gràfic, simple, senzill, només necessito paraules i fotos.

El 9/2008 vaig crear MdeMini, un blog des d'on oferia cada mes el disseny, tutorial i materials necessaris per la realització d'un mini-àlbum.
I a partir del 2/2009 i fins el 2/2010 aquesta activitat va ser traslladada a la papereria Blokum de Barcelona, on a més d'oferir els meus projectes mensuals vaig tenir l'oportunitat de gestionar la implantació de l'scrapbook a la botiga, amb el disseny, la compra i la prescripció de nous productes en el punt de venda i on-line, realitzant al mateix temps un ampli ventall de tallers, on vaig transmetre el meu estil i on vaig gaudir de les millors companyies.

Ara estic a Sabadell on gaudeixo de llibertat per transmetre l' Scrapbook que m'agrada, per ensenyar el meu estil a persones properes i per fer sentir la meva veu a través de les imatges, els colors i les paraules.

Related Posts with Thumbnails