divendres, 8 d’octubre del 2010

Divendres

I per acabar la setmana :
  • L'Ali Edwards avui ensenya l'esquema inicial de com serà el seu "December Daily 2010", un fantàstic projecte que va desenvolupant durant l'Advent. Podeu veure'n tota la informació aquí. Per a mi s'ha convertit també en un clàssic, i aquest serà el meu tercer any. Jo l'anomeno "Imatges d'Advent", comença l'1/12 i acaba el 24/12, i segueix la línia del "Dies al Sol", amb una foto diària i una mica de text. Posteriorment també faig un àlbum de fotos, ja més treballat, amb els meus 7 dies de Nadal.
  • La Cathy Zielske ha començat un nou espai que anomena "Make a Page Monday", on ofereix en format pdf un disseny de pàgina per descarregar, i ens anima a realitzar-ne la nostra pròpia versió. També ens introdueix en els conceptes bàsics del disseny com la repetició, simetria, unitat, us de l'espai, per tal d'ajudar-nos a aconseguir pàgines amb cohesió i equilibri. Tinc el seu curs, Design your life, aturat al tema del color, però quan l'acabi el proper projecte que faré serà un llibre d'esquemes de pàgina amb tots els del curs i també amb aquests que ara ofereix.
  • La Shimelle està ajudant a realitzar el seu projecte "Document 2010", que fa conjuntament amb la botiga UK Scrappers, d'on es poden descarregar un conjunt de pdf's que ha fet per cada mes de l'any i així poder decorar el projecte, tot i que són en anglès ;). Ara ha començat explicant el seu sistema d'arxiu i selecció de les imatges que té organitzades per mesos i en els propers dies seguirà explicant com el realitza. L'Ali Edwards també en té una versió pròpia que és el "365:Project Life", tot i que sembla una mica en stand by, i la Pascale Penin també en fa la seva versió amb el "Projet 365", recollint fotos de la seva vida quotidiana.
  • Jo tinc taller de Llibre d'Scrapbook a les 16.00h.
  • I us desitjo un bon cap de setmana llarg (a qui li toqui) i felicitats a les Pilars amb una mica de musiqueta :



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails