dijous, 21 d’octubre del 2010

Demà

Demà coincideixen algunes coses. Una d'elles és l'estrena de la pel.lícula Herois, de Pau Freixas. Per la informació que en tinc és una història que passa un estiu dels anys 80, amb un grup d'amics i les seves aventures. Després es tornen a retrobar quan ja son adults, no sé si tots... però EPPPP, per això vaig a l'estrena, per veure quina és la història.

També hi anem tota la família perquè un dels actors, en Marc Balaguer (segon començant per l'esquerra) és fill d'uns amics, i al ser, juntament amb el seu germà Oriol, de l'edat de la Berta, hem coincidit més d'una i de deu vegades.

El rodatge va ser durant l'estiu del 2009, i fins ara no s'estrena, de manera que ja en teníem moltes ganes, no només per la pel.lícula en si, que segur que més d'un record de joventut ens portarà, sino també per la intervenció del Marc. Ens fa molta il.lusió veure com actua.

I com que jo no sóc experta aquí us deixo un enllaç d'un article de La Vanguardia, comentant la seva presentació al Festival de Málaga de Cine Espanyol, on se li havia donat el premi del públic.

I també aquí podeu veure el tràiler :




I les altres coses que passen demà ?. Poder esperem a demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails