diumenge, 23 d’octubre del 2011

4


Durant un temps m'he plantejat la necessitat de seguir mantenint aquest blog actiu. La veritat és que actualment les meves estones dedicades a l'scrapbook s'han reduït a canvi de més vida familiar en primer lloc i també a canvi d'unes llargues jornades laborals amb classes d'anglès al final. I tot i ser una enamorada de l'scrapbook, he de prioritzar.
Tot i així, tot i fer scrap en solitari, tot i no fer tallers, tot i no anar a tallers, tot i no deixar comentaris enlloc ni rebre'n (infinites gràcies pels rebuts), tot i no col.laborar en projectes d'altres, tot i no anar a Creativa, tot i tot... avui, o millor ahir 22 d'octubre aquest blog va fer 4 anys i després de pensar perquè sí i perquè no he trobat la resposta a l'existència i continuïtat del meu estimat blog BertaiPolete.

Per molts més anys, doncs.

I per si el text del meu layout no es llegeix prou bé, aquí el teniu transcrit :

El meu BertaiPolete ja té 4 anys. De primer era una aventura quasi privada, com moltes de les meves coses, posteriorment va esdevenir un mitjà de comunicació i ara finalment és una part molt important del meu procés creatiu. Tots els meus projectes s'inicien amb una idea, una necessitat de transmetre un sentiment. Lentament aquest sentiment es materialitza i esdevé un missatge, d'amor la majoria de les vegades, també d'il.lusió, d'alegria, d'esperança... I finalment, un cop s'ha materialitzat en un projecte que em fa expressar-me com a persona, és en aquell moment que sento que l'he de materialitzar per a expressar-me com a artista. I aquí és on, a través d'aquest blog, jo, unilateralment i independentment em considero artista.
El meu BertaiPolete ha mostrat durant aquests 4 anys tots els meus projectes creatius, no la meva vida, sinó una expressió artística de la mateixa. L'scrapbook és la meva manera de parlar, expressar el que sento, vaig deixant missatges en cada un dels meus àlbums i a cada una de les seves pàgines. Aquest blog és la meva galeria. Ho ha estat durant aquest 4 anys en que han passat moltes coses, moltes de bones i altres no tant bones, i ho segueix sent i ho seguirà sent mentre em segueixi considerant a mi mateixa, unilateralment i independentment, una artista.

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats pel blog i perquè vinguin molts més anys!
    El teu blog és un referent per les que comencem i font d''inspiració moltes vegades!
    Gracies per tot això.

    ResponElimina
  2. Feliz 4 cumpleaños! Gracias por enseñarme tanto, gracias por compartir tu creatividad y gracias por seguir manteniendo tu blog que tanto me inspira. Besitos.

    ResponElimina
  3. moltes felicitats Maica!!!

    ResponElimina
  4. Felicitats Maica!
    Jo soc de les que passe per aci normalment sense deixar missatges però amb tantes coses com tinc obertes m'és quasi impossible estar al dia en tot.. Però, quan he vist que has pensat en tancar-lo he pensat que devia deixar unes línies. Tan sols donar-te les gràcies per seguir amb els teus projectes i ser sempre una font d'inspiració.
    Gràcies.
    Per molts anys!

    ResponElimina
  5. amb tu vaig fer el meu primer taller, Souvenirs i d'aqui em vas encomanar les ganes i la passió per l'scrap. També vas fer-nos una super classe de photoshop quan no en tenia ni idea, i no sabia per on començar.. en fi, que has estat una font d'inpiració i ets una persona encantadora. Molta sort, i endavant!

    ptneeeeeeeets

    ResponElimina
  6. Maica, gràcies per decidir continuar amb el blog... tens raó que de vegades en no veure comentaris sembla que ningú no s´ho mira però realment de vegades no cal deixar res escrit, l´important és ser-hi.
    Un petó

    ResponElimina
  7. Maica, moltes felicitats per l'aniversari del teu blog i et desitjo que en facis molts més. Vull que sàpigues que jo una d'aquelles persones que cada setmana es paseja pel teu blog buscant idees, aprenent tècniques i inspirant-se en projectes teus per a fer els meus propis projectes. A mi personalment, tu m'has ensenyat una part del poc que se d'scrapbook i espero i confio seguir aprenent molt més. Entenc que cada cop et costa més trobar temps per a dedicar-t'hi, com tu voldries, però pensa que som moltes les que esperem veure cada setmana els teus dissenys i et seguim fidelment.

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats Maica!!

    Mil gràcies per compartir les teves il.lusions i els teus fantàstics treballs...

    un petonàs...

    ResponElimina
  9. Hola, Maica!!
    Moltes felicitats pels 4 anys del teu blog!! Me n'alegro de que finalment hagis decidit continuar amb ell, perquè estic convençuda que com jo, molta gente et visita perquè ets tota una inspiració, encara que de vegades no deixem cap missatge.
    Una abraçada molt gran!!

    ResponElimina
  10. Hola Maica!!! Felicitats pels 4 anys de blog!!
    (això vol dir que aviat els cumplirà el meu també!)
    Que sàpigues que formes part de la meva vida ja, perque jo també sóc de les que visito sense deixar massa comentaris, i el teu blog és dels meus fixes!
    La meva vida "real" (com en dic jo del dia a dia, sense menyspreuar la resta) també em va prenent hores.
    Aquí seguirem bonica, compartint i enriquint la nostra creativitat!!
    Endavant Artista!
    Moooolts petons

    ResponElimina
  11. Hola Maica,
    Que per molts anys segueixis inspirant... ets una artista!!

    ResponElimina
  12. NO, no, no. No pots tancar BertaiPolete. és la meva primera font d'inspiració. Aquest cap de setmana mateix he fet l'àlbum de p3 del meu fill hi m'he revisat un munt d'entrades del teu blog per dissenyar-lo. No pots.

    Felicitats pel 4art. aniversari i ara a buscar el 8è.

    Petons
    Almu

    ResponElimina
  13. MOltes felicitats pels 4 anys, Maica! A vegades es passen diferents etapes a la vida, i com tu mateixa deus saber, un s'ha d'adaptar alos canvis que les etapes ens porten.
    El que no canvia són els records, i d'això es tracta l'scrap, oi?
    El teu bloc és una gran font d'inspiració per totes nosaltres, moltes ens hem endinsat en aquest món gràcies a tu i continuem visitant-te cada vegada que poses alguna cosa.
    Moltes gràcies per tot i moltes gràcies per continuar amb Berta i Polete.
    Ptns!

    ResponElimina
  14. Hola Maica!!
    Moltes felicitats pel 4rt aniversari del teu blog.
    Tot i que no soc de les que més escriu, quan t'he vist en persona sempre et dic que tens un estil i una sensibilitat preciosa i que m'encanta tot el que fas. Sé que no soc la unica que pensa així! Per a mi el teu blog, aquest i el de mdemini és un referent, i me'l miro cada setmana! T'animo a que el continuis, tot i que no tinguis tot el temps que t'agradaria. Moltes estem igual, és dificil dedicar tot el temps que ens agradaria. Tot i així ànimsss, una abracada i un petò desde Lincoln!! :) Ets una artista!!

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats, Maica!!

    Espero que continuis escrivint entrades al blog, perquè m'encanta!
    La veritat és que jo no sé si alguna vegada t'he deixat cap comentari al blog, per dues raons, una per timidesa pura i la segona, perquè no sóc scrapera (encara) i no em trobo autoritzada a escriure res. Per felicitar-te, sí, que t'ho mereixes i molt.

    Moltes vegades he volgut dir-te que m'encanta el teu estil de scrap, tan net, tan personal, tan pròxim. Aquest és el scrap que m'agrada, que fa que tinga ganes de començar. No m'agrada, encara que respecto l'opció de cadascú, aquell scrap racargolat i hiperbarroc amb que no m'identifico gens ni mica. En canvi, amb el teu, totalment.

    Moltes vegades he volgut preguntar-te com començar amb el scrap digital... però he tingut "reparo" per si et molestava.

    En fi, només volia dir-te que felicitats, que admiro el que fas i que, per favor, continues amb el blog i mira com m'he enrotllat.

    Petonets,

    Helena

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails