dimecres, 12 d’octubre del 2011

Dies al Sol. 1 i 2I doncs ja he començat el projecte Dies al Sol. Amb el sol que fa i la calor encara venen ganes de tirar-se a la piscina. Tal com us comentava, he agrupat les fotos en temes i aquest és el primer : la casa, Casa la Pintora. I no us enganyo quan us dic que ella és pintora.

Cada tema té un total de 4 pàgines 20x25. La petita separació blanca que veieu al mig de cada maquetació indica que son pàgines separades d'un llibre que estarà enquadernat amb dues anelles. I també com podeu veure, a dues de les pàgines hi ha el diari del dia 1 i del dia 2. Aquest any he decidit integrar el diari a la foto, amb una lletra de mida realment petita, una tipografia sans serif que es diu Typewriter Condensed. El fet de posar la lletra sobre la foto és un recurs decoratiu, i també una manera que fer més present el text, qui el vulgui llegir se'l trobarà davant i qui no simplement dirà que la lletra és massa petita i no es veu.

Apart del que son les fotos també he inclòs dos kits de MdeMini dissenyats per mi, el disseny que vaig fer pel calendari d'Advent del 2010, el kit Trenta-un i, com no, el kit Dies al Sol. Els colors de les etiquetes son diferents, les imprimiré i enganxaré posteriorment per fer el projecte més híbrid. També hi hauran fulls de transparències amb sobres, fotos o alguna altra decoració.

Aviat més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails