diumenge, 9 d’octubre del 2011

La clauTota clau vol un clauer.
Aquest mes d'octubre tenim una nova clau a casa. És una clau que obre la porta al nostre lloc nou pels caps de setmana, un petit lloc on desconnectar, respirar aire lliure i retrobar-nos amb la natura i el mar, un lloc per llegir i compartir estones. Ara que hem acabat l'etapa del grup d'esplai i encara podem fer coses plegats hem pensat que era important poder tenir un lloc on anar nosaltres quatre, on el Pol i la Berta poder podran fer algun amic i/o amiga i el Joan i jo podrem passar estones tranquil.lament.
El clauer té una J, no de Joan, sinó de Jafre, un petit poble del Baix Empordà on pensem passar-hi bones estones.

I tornant als projectes pendents avui he començat finalment el meu "Dies al Sol", abans d'entrar definitivament en la tardor. Aquest any l'enfoc és diferent : primer he fet una selecció de fotos, eliminant les que no estaven be o eren massa repetides, després les he agrupat en 10 temes i ara començaré a fer l'àlbum digital, amb uns "templates" fets amb Photoshop , de mida 20x25, i que podeu veure aquí :

Cada un dels temes tindrà 4 pàgines, dues d'elles amb el text del diari que vaig escriure durant les vacances.
Ja sé que ara sembla embolicat però la idea és simple : és un diari de les vacances, dels Dies al Sol, ple de fotos maques. Aquest any no és gens cronològic, sinó més aviat centrat en el journaling.

Ja ho veureu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails