divendres, 28 de març del 2008

P de PolPingüí



Una plantilla més del blog de la Mireia. La última del mes de març.
M'encanten les seves propostes, tot i que estic arribant a la conclusió de que quan em poso a fer la pàgina, les imatges em porten i acabo fent el que em surt de la meva imaginació. Però m'agrada tenir un compromís, i agraeixo l'iniciativa de la proposta.
Penso que el Pol té un amor especial per moltes coses, i entre elles hi te un lloc destacat el seu pingüí. En el moment que es posa el pijama, ja sigui després del bany, o per anar ja a dormir, ell agafa el seu mocador (també es mereix una pàgina) i el seu pingüí, i els passeja per el bany, cuina, menjador, dormitori...i llit es clar. I això cada dia sense excepció.
Jo m'ho miro i m'agrada l'estimació que hi posa en aquest nino pelut, i la persistència en portar-lo cap a una banda i altra de la nostra casa.


Aquesta vegada he intentat combinar varis papers que per si sols penso que no combinen gens, però el fet de posar-los en trossos petits (3.5x3.5) fa que la pàgina tingui dinamisme. He utilitzat papers de Cosmo Cricket-Little Boys, Love Elsie-Zoe Pachtwork Love, Melissa Frances i un freebie de 2peas de la Sande Krieger. La P és un xip de BasicGrey i li he fet un embossing amb Seafoam white de Ranger. Per últim la tipografia que he utilitzat per fer el text és la Ghostwriter,i l'efecte desgastat del voltant de les lletres està fet amb un pinzell de Photoshop.

4 comentaris:

  1. Qué lindas páginas amiga! Muy bonito tu blog! Saludos desde México!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena mi "Ally" preferida. Esta página merecería ser publicada. Preciosa.
    Besotes

    ResponElimina
  3. Quina interpretació més bona, jo ho hi copiat literalment, pero ja veig que es pot fer molt més creatiu, a la propera ho faré així, m' encanta.
    Carmen bcn

    ResponElimina
  4. T'ha quedat molt xula!
    Jo, vaig agafant idees, jejeje. Felicitats pel blog.
    Ah! Hi posaré un enllaç al meu, si et sembla be. Petó!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails