divendres, 14 de març del 2008

Campos



Res com les vacances. Ens passem des de l'1 de gener organitzant-les. Triar els dies, fer la reserva i esperar que arribin. I sempre anem al mateix lloc : Mallorca.
Hem passat els últims vuit anys entre Campos i Santanyí, diferents cases però sempre la mateixa zona. I cada any li trobo alguna cosa millor, que fa que m'agradi encara més.
L'estiu passat van ser aquests molins de Campos, el terreny pla i el cel net.

Aquesta pàgina és per el concurs de plantilles de la Mireia, tot i que al meu aire. M'he descarregat els freebies que donava en el seu blog per fer la pàgina, tot i que només he fet servir aquesta flor, que em recorda a un molinet d'aquests que es posen a les terrasses. El grup de fotos l'he fet amb el Photoshop, totes juntes i amb un fons negre al darrera. L'efecte de desgast o llimat a totes les fotos l'he fet amb uns pinzells de Photoshop de la sèrie Dusty corners. En el requadre vermell li he posat la data amb els segells de Autumn Leaves-Messy Dates, i un rub-on de Basic Grey-Symbols black.
Les lletres de Campos les he pintat de vermell amb pintura acrílica, excepte la "o" que li he fet un emboss amb distress e.p. del Tim Holtz-Tea Dye. L'etiqueta blanca és de la Heidi Swapp i finalment he estampat amb pintura vermella utilitzant un segell de Sassaras Lass- Doodled Borders. El segell és recte però al ser flexible li he pogut donar aquesta forma ondulada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails