dimecres, 5 de març del 2008

Del Blanc al Negre




Ahir vaig estar fent aquest mini-àlbum amb unes fotos de la meva neboda Júlia. Les fotos són del dia de Carnaval i es va vestir de Caputxeta.
Seguint una mica l'idea d'un weekend creative que podeu veure aquí he fet la meva adaptació, ja que encara no m'atreveixo amb la màquina de cosir.
He utilitzat un paper perforat de la casa Artoz, i l'he enganxat a una tapa de plàstic dur, de manera que estic jugant alhora amb el relleu del paper i amb la transparència. Els fulls interiors del mini-àlbum també son transparències, i ja que les fotos eren totes de la mateixa mida, he anat seguint el mateix patró tant davant com darrera, excepte en el cas dels segells, que només els he aplicat per davant amb Staz on.
La combinació de colors entre el taronja i el negre m'agrada, però he de reconèixer que li dona un aspecte massa dur.

He utilitzat els següents materials per decorar : la màscara de la Heidi Swapp - Butterfly, i també la lletra J del Ghost Alphabet Lemonade Stand . De Maya Road són aquests dos embellidors de la tapa - Sheer office Memo B/W. A la contraportada he enganxat la foto amb una transparència de Hambly - Urban chic frame.

3 comentaris:

  1. Gràcies per dedicar el teu temps a fer coses amb la Júlia

    Molts petons i molt d'èxit
    Ju's & Lu

    ResponElimina
  2. Ostres Maica,
    Això ja és super. Molt bones idees! i a més són d'experta. Ja parlarem.
    Esther

    ResponElimina
  3. Hola Maica,

    Fas uns treballs genials, m' agrada molt el teu estil, felicitats per el teu treball, per mi el teu bloc ja es visita obligada, enohorabona!!!
    Carmen

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails