dimecres, 23 de desembre del 2020

Abans de tancar el 2020

Penso que podríem comentar aquest any durant hores i poques coses bones en diríem. Jo tampoc en puc dir res de bo, i no només per la COVID-19 que s'ha instal.lat entre nosaltres, ens ha aïllat i ens fa viure amb mitja cara tapada i rentant-nos les mans 1.000 cops al dia, sinó també perquè malauradament de coses dolentes de vegades en venen, i aquest 2020 n'hi han hagut una pila.

Dit això és Nadal i, malgrat tot, per Nadal jo faig les meves postals. De vegades em pregunten com és que encara en faig, ara que tot és digital i que ens enviem pel mòbil 80 memes, cançons i vídeos repetits. La resposta és ben simple: 

 • M'agrada regalar quelcom fet per mi, regalo el meu temps i faig una a una més de vint postals.
 • M'agrada correspondre a qui encara envia com jo una postal per Nadal. Això no vol dir que esperi que la retornin, no ha estat mai la idea.
 • M'agrada compartir una foto. No faria la postal sense almenys una foto. Malgrat la decoració, poca o molta, la foto esdevé un record de nosaltres tal com som.
I després d'un any com el 2020, vaig pensar que la nostra imatge havia de ser, ens agradi o no, una imatge amb mascareta. Si forma part de la nostra vida, del nostre dia a dia, també podem recordar-nos així. És un any diferent, un Nadal diferent dels anteriors, i la foto també calia que fos diferent.

Vaig encarregar les mascaretes a la Sandra de Taller d'Artesania , tot i que jo li vaig portar la roba perquè volia utilitzar-ne el que sobrés per fer decoracions a les postals i a l'àlbum de Nadal.


I ara us explico una mica més :
La mida de la targeta és 28x15cm. i consta d'un paper vegetal, una foto, una cartolina gruixuda i una cartolina amb textura i impresa. Tot enganxat entre si i el paper vegetal enganxat per darrera de la foto, per poder-lo obrir.
Al paper vegetal hi he enganxat dos "enamel dots", de diferent mida i color. N'he utilitzat de blancs, taronges i grisos.


Les fotos enguany no son cap meravella. Un cop més he agafat imatges d'un vídeo, però aquest any el vídeo no ha sortit massa bé. Però no ens estressarem ara per això.


La foto inicial havia de ser de 15x20 però la imatge no era proporcional i a més gran també perdia qualitat de manera que vaig optar un any més per una foto amb 3 imatges, i així també finalment acabem sortint sense mascareta.

Si la part de davant és totalment digital, amb etiqueta Nadal 2020 digital, la part de darrera mostra la part més scrap, la textura, la roba de la mascareta utilitzada per fer unes decoracions, i els nostres desitjos impresos per aquest Nadal i pel 2021.


Vist de més a prop podeu veure vàries estampacions fetes a una cartolina diferent de la cartolina de base, quatre decoracions amb roba de la mascareta i també amb alguna estampació i una S, que tothom em pregunta què vol dir : La S de Salut, i també de Somriures... aquest somriures que ara queden tapats.

La cinta fa de nexe entre tots els elements.A aquest Nadal a distància no li podem demanar més. Pocs al voltant d'una taula, potser massa plena de menjar pels que serem, i esperar que el poc contacte que tinguem amb els avis no els perjudiqui. I esperar, doncs això, tenir salut, que no ens falti amor i sobretot tenir a punt sempre un somriure, encara que sigui sota la mascareta. Us asseguro que els ulls també somriuen.

Tot això per Nadal, pel 2021 i per sempre.

Bon Nadal
Feliz Navidad

I per si voleu, aquí us deixo l'etiqueta que he utilitzat. 
Només cal fer botó dret i guardar la imatge3 comentaris:

 1. M'encanta com barrejes digital amb detalls hand made. I la foto molt 2020 😷
  Bones (diferents) festes.

  ResponElimina
 2. M'encanta com barrejes digital amb detalls hand made. I la foto molt 2020 😷
  Bones (diferents) festes.

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails