diumenge, 7 de juny del 2020

Volando Voy - Volando Vengo

Por el camino yo me entretengo...

Un any sencer he trigat per aquest projecte. Penso que ni el confinament m'ha servit per enllestir-lo més ràpid, però el que compta finalment és que està acabat.

L'any 2019 vàrem fer dos viatges amb avió. Jo dic viatges amb avió perquè malgrat que òbviament els records els tenim del lloc on anem, son terribles viatges amb avió. No m'agrada volar.

Però centrem-nos en el que toca.
Tenia aquesta tapa d'àlbum de fa molt temps. Era una tapa de cartró gruixut amb un llom de vellut negre. I també tenia aquest paper d'enquadernació de Ca l'Oliver Molí Paperer, que de fet penso que ja no es fa, i que porta confeti negre, i jo l'he acabat decorant amb aquest segell d'avió.La tapa per dins està folrada amb paper decorat d'scrap. He utilitzat dos papers diferents , però tots dos amb colors vermells.

Al primer full he posat una introducció sobre el que representa per a mi viatjar amb la meva família, i haver-ho de fer, anant i tornant, amb avió.Comencem a Florència.
Aquesta part de projecte està feta utilitzant fulls de plàstic amb espai per fotos 10x15, que he anat combinant a la meva manera.I també he utilitzat un full que vaig agafar de la Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella. L'he utilitzat com a paper decorat.


També podeu veure que algunes fotos estan amb fundes més petites


I també que he anat posant el nom dels llocs d'interès amb petites etiquetes estampades a cartolina verda amb textura, i escrivint-hi a mà.


Les fundes les he posat verticals o horitzontals, segons les fotos.


Totes son per fotos 10x15, però en més d'un cas he fet una composició de vàries imatges dins un 10x15.


I si en algun moment no he pogut posar dues fotos juntes, he enganxat paper i etiquetes darrera.Parlant d'etiquetes ja podeu veure que n'he posat moltes. Aquesta part del projecte bàsicament va amb etiquetes Mdemini, sense més decoració.
I a banda de fotos també hi han papers, com la targeta d'embarcament, que sempre ens serveix per saber la data exacte de l'anada, i fins i tot l'hora
Malgrat que anem tots amb Google Maps sempre ens agrada tenir un mapa de paper. I tota aquesta documentació escrita sempre la preparo abans de viatjar. Sempre improvisem una mica però m'agrada informar-me del que vull fer, visitar, menjar... abans d'anar. Tot i així a Florència per temes de cues i clima vàrem fer alguns canvis. 


També si recullo alguna targeta d'algun establiment m'agrada deixar-la guardada.


Entrades a la Galeria Uffizi


I una cosa que sí portava reservada des de casa : un curs de pasta. Va ser genial, envoltats d'americans, i nosaltres quatre fent pasta fresca i després compartint-la entre tots en un sopar deliciós.


Acabem Florència amb la tornada. Tot això va passar al mes d'abril del 2019


Pocs dies després d'aquest viatge la Berta va marxar a Hamburg per una feina de 6 mesos, de manera que al juny... Volando Voy cap a Hamburg nosaltres 3 a veure la Berta.


Aquesta part del projecte no segueix la mateixa estructura que l'anterior; hi ha algun full de fundes però la resta de fulls son de paper decorat, amb fotos enganxades, la majoria de 7,5x5cm. i altres de 7,5x10cm.
També he posat els noms a etiquetes estampades prèviament a paper decorat.I per trencar una mica he tornat a afegir una funda 10x15.


En aquests dos fulls he concentrat totes les fotos de bars i restaurants, i he aprofitat per adjuntar-hi també dues targetes.


I en aquesta part del viatge, un altre viatge, cap a Berlín (amb tren).Vàrem passar un dia molt calorós a un Berlín amb obres per tot arreu. Va ser molt esgotador, però també impactant.

D' Hamburg no vaig fer documentació prèvia, però de Berlín sí, i he anat intercalant els fulls amb fotos amb les quatre pàgines del recorregut que vàrem fer.


En aquestes pàgines he utilitzat alguna etiqueta adhesiva.I també documentació.Per aquestes pàgines he canviat el paper decorat per cartolina amb textura, tota igual però amb diferents colors.Per acabar, de nou les targetes d'embarcament i els planells.


I poca cosa més tret de la foto d'aquests dos, que per tal que estiguin junts, pujo als avions que calguin.


Fins el proper projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails