dissabte, 24 de maig del 2014

Escapada feliç


Hola de nou. Com ja he explicat en entrades anteriors m'agrada repetir projectes, val a dir que formen part de la meva tradició a l'hora de fer scrap, i també són una motivació per continuar amb aquesta afició, seguir fent fotos i seguir escrivint el que fem, junts o bé ara ja més separats pel fet que els meus fills són més grans i fan la seva.
I coincidint amb la Setmana Santa sempre intento fer un projecte. I aquí el teniu. El nom, un cop més "Escapada Feliç"


Per la tapa una foto de mida 15x23 d'un camp prop de Jafre, ara que dóna just caminar-hi amb més sol i el blat que creix. Per la foto vaig decidir enfocar la part més propera i la resta del fons queda desenfocat, i també vaig utilitzar una acció de Photoshop per saturar una mica els colors. Les lletres del títol estan fetes amb Cuttlebug i un paper artesanal de textura rugosa, i les he retallat per dalt per reforçar més el començament de la foto. Per tal de protegir les lletres, tot i que no s'aprecia a la foto hi ha un primer full que és una transparència, amb una enganxina rodona que tapa la "e" de feliç.

Tots els fulls estan fets amb cartolina color kraft gruixuda de mida A4 però que he retallat a la mida de la foto, és a dir, a 23 cm.
Els fulls interiors tenen aquesta cartolina blanca i impresa amb el journaling i la data. Aquest disseny el vaig fer i utilitzar en aquest mini
Cada dia té espai per dues fotos, però també he afegit algun full de polipropil.lè amb alguna foto més.Aquesta vegada he enganxat la Setmana Santa amb el pont de l'u de maig. Van ser dues mini-vacancetes marcades per aquest temps de primavera inestable, sol i vent, trobades amb amics, relax i bones estones.


Molt bones estones.Fins i tot amb la Berta. Aquí vaig adaptar el disseny de la cartulina blanca per fer-hi cabre fotos més grans. Totes les fotos son de mida 8x8 cm, excepte dues que he posat més grans i en blanc i negre.


Poqueta decoració, com sempre.
Podeu veure una altra versió d'Escapada Feliç aquí, amb un altre format molt diferent, amb una foto de la tapa similar però unes fotos interiors molt més familiars, i sense journaling. 

I avui tinc ganes d'acabar aquesta entrada compartint uns instants amb "Love never felt so good". Si com jo heu començat a ballar a la discoteca amb el Billie Jean, segur que us agrada tant com a mi.
Que passeu uns bons dies.

3 comentaris:

  1. Preciós com sempre!! M'agrada el teu estil storytelling; amb poc material expliques molt ;-o) Ja tenia ganes de tornar a llegir-te! Una abraçada.

    ResponElimina
  2. fantàstic!! com tot el que fas. Amb sentiment en estat pur...això és el que més m'agrada de fer scrap.
    Una abraçada,
    et trobava a faltar...;)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails