dilluns, 9 de setembre del 2013

Hola Dilluns


Doncs sí, és dilluns, i tal com us comentava avui comença el Week in the life 2013.
Bé, per mi ja ha començat a les 7,30 del matí aprox.

Aquest any he pensat fer un format apaïsat de 30x15 cm, amb les fotos del dia a l'dreta de l'àlbum i el text a l'esquerra. 
Demà publicaré les fotos d'avui, i així també les hauré de sel.leccionar i editar si és necessari. Fer-ho així, d'un dia per l'altre, és la manera de posar-s'hi de ple i no deixar-ho, a més que et permet compartir-ho en "temps real" amb altres persones que l'estan fent.
Aquest any estic fent més fotos, ja que les faig amb el mòbil i això em permet una major llibertat, i em sento còmode fent-les sense sentir-me observada ni haver de donar explicacions. També trobo interessant fer fotos de la pantalla del mòbil. Pel que fa als documents, m'estic plantejant de fer un sobre al final per posar-los a dins.

I, per si us pregunteu que hi fa aquí la foto d'un dels kits de MdeMini, us respondré que a partir de demà i durant els pròxims 7 dies tindreu disponible la imatge, en format png de cada dia de la setmana, per si ara o més endavant us engresqueu a fer aquest projecte... o el que us agradi. Per tant ens retrobarem demà, a una hora indefinida amb la primera etiqueta per descarregar : Hola Dilluns.

1 comentari:

  1. viscaaa!!!!
    gràcies Maica!
    un projecte xulo...jo no m'hi puc animar...tinc una setmana de feina espatarrant...jejeje...
    a veure si l'any que ve m'hi animo!!!
    Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails