diumenge, 22 de setembre del 2013

Dies al Sol

Avui comença la tardor i tot plegat comença a canviar, aviat serà fosc, encendrem coses per escalfar, ens tancarem més a casa i esperarem que torni la llum daurada que tot ho fa més bonic i càlid.
Però abans que tot això avui comparteixo el meu darrer "Dies al Sol".

Aquest any he utilitzat de nou la marca Basic Grey, i la seva línia Capture, composta per tapes amb diferents dissenys i uns fulls interiors de cartolina decorada i també de plàstic amb fundes de vàries mides per posar-hi les fotos a dins. Vaig veure el producte a un vídeo de la Elizabeth Kartchner i només amb els colors de l'àlbum vaig tenir clar que ho volia utilitzar per l'àlbum d'aquest estiu, de manera que aquí el teniu acabat, amb complements de la mateixa marca, i també un kit de Parauletes MdeMini, especials per projectes estiuencs com aquest.És un full adhesiu que cal tallar per anar col.locant les paraules on més hi escauen. És un complement decoratiu, amb una gamma de colors molt combinable, i en català.

Però bé, anem per l'àlbum :Tal com us he dit, he utilitzat diferents accessoris decoratius de la marca : etiquetes adhesives, fletxes, cinta adhesiva estampada i mate, algun kit butxaca-etiqueta i la combinació de fulls de paper decorat i fulls de fundes protectores que et permeten varies mides de fotos.


Aquí una etiqueta MdeMini corresponent al Kit dels mesos de l'any.
Aquí teniu el meu diari. Realment vaig començar-lo a escriure el 26 de juliol fins el 18 d'agost, però les fotos només corresponen a les vacances a Mallorca, de l'u al quinze.


La llibreta és una llibreta simple d'Abacus que he folrat amb paper de Basic Grey per la part de davant, i la part de darrera està enganxada a un dels fulls que inclou l'àlbum. L'he tintat una mica amb tinta de distress de color marró i l'he enganxat una mica torta, seguint la línia del Today .


La decoració és molt bàsica : els números de cada dia estampats amb tinta vermella, i una mica d'esprai i màscares per decorar les pàgines.


Aquí podeu veure la tira de referència d'un full de paper decorat que he utilitzat per omplir alguns espais, i una altra etiqueta MdeMini.


El procés seguit ha estat triar totes les fotos que m'agradaven i retallar-les amb Photoshop a les mides següents : 15,2x24,2 cm., 15,2x10 cm., 7,5x7,8 cm. i 7,5x10,2 cm. Segons la foto triava una mida o altra, també tenint en compte el nº de fulls disponibles, però sense complicar-me massa. Després vaig anar enganxant i col.locant a les fundes i papers, i les fotos que em van sobrar han acabat totes al diari. Fins i tot fotos que per error vaig repetir. De manera que pràcticament tot està aprofitat.Més etiquetes MdeMini.

També he col.locat al diari les Parauletes de no havia utilitzat en els fulls de l'àlbum.


Aquest de l'esquerra és el full de cartolina que té enganxada la llibreta. Com podeu veure en surt la punta per la part de baix. 

Moltes fotos i poca cosa més.
Espero que us hagi agradat.


9 comentaris:

 1. Net i preciós! Com sempre! M'ha agradat molt.

  ResponElimina
 2. Net i preciós! Com sempre! M'ha agradat molt.

  ResponElimina
 3. es molt bonic.Amb una harmonia que m'encanta.
  Com sempre un record preciós.
  felicitats.

  ResponElimina
 4. És una pasada de bonic!! Per cert, que guapa que està la Berta!! Mare meva com passa el temps...

  ResponElimina
 5. Genial la teva senzillesa i elegància. Unes fotos precioses i una combinació amb els papers i paraules encisadora.
  Gràcies per compartir-ho.

  ResponElimina
 6. M'encanta! Ha quedat genial!!
  Kissitos!

  ResponElimina
 7. Un bonic record.
  M´ha agradat molt.
  Enhorabona i gràcies per compartir aquest trosset de vosaltres.

  Núria Isant

  ResponElimina
 8. Uauuu m'h quedat bocabada! m'encanta! Senzill, elegant i un record inoblidable! ets una artista. Una abraçada! Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails