dijous, 22 de setembre del 2011

Digi-Total


Aquest nou digi-total té la seva importancia en el text. Segueixo pensant que no sóc una persona d'escriure molt. Sí que penso molt però segueix fent-me mandra escriure. Tot i així, amb el començament del Pol a 1er d'ESO vaig estar dos dies pensant i descrivint la situació, intentant recordar els moments, fins que al final vaig obrir la llibreta i vaig començar a escriure. No he descrit tal com son les seves angoixes perquè penso que no cal aprofondir tant, i en un futur no crec que li sigui necessari recordar-ho. Simplement he intentat justificar el que li passa i mirar endavant. 

El disseny de la pàgina és de l'Ali Edwards, d'una plantilla que vaig adquirir a Dessigner Digitals. Ja veieu que és molt simple i bàsica, però he de dir que utilitzar plantilles és una bona manera de no perdre el temps en la composició i poder-me centrar en el contingut.

Finalment dir que una de les decoracions utilitzades, el "saber ens fa grans" és un disseny fet per MdeMini ara fa un any amb el motiu de l'inici del curs escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails