diumenge, 18 de setembre del 2011

One Week acabat

Finalment avui he acabat el One Week del 2011. La setmana passada vaig fer el llibre i aquest cap de setmana he posat la decoració i he fet les tapes.Les tapes estan fetes amb cartró amb espuma. Sempre l'utilitzo quan folro amb roba, ja que m'agrada que quedi tou, i amb un gruix important i a l'hora lleuger. El llom està fet amb un material flexible també folrat de la mateixa roba, i per que no quedi tant homogeni he posat aquesta cinta amb l'etiqueta i la meva signatura.
La tapa és molt llisa perquè a l'interior hi ha el títol del projecte. De manera que he preferit només posar-hi l'any amb cartolina blanca i fer un repunt de decoració amb la màquina de cosir.

Aquí comença el llibre digital. Està fet amb fotos de mida 20x30 que he doblegat per la meitat amb l'ajut d'una plegadora i llavors he enganxat entre si per la cara posterior amb una cartolina amb adhesiu a banda i banda, de manera que les pàgines tenen gruix i queden molt ben enganxades.

I aquí he començat a posar-hi etiquetes impreses. Del meu disseny inicial vaig extreure alguns elements que he imprès amb cartolina de color cru i després he anat enganxant en el llibre.


L'última foto està feta amb el mateix jpg que la primera, un disseny digital de Ali Edwards.

Amb unes etiquetes fetes amb Cuttlebug he estampat les nostres edats en el moment de fer el projecte, seguint la idea de l'AE.


Altres elements híbrits del projecte son aquestes mini-frases, relacionades amb el sentit del projecte, que he imprès i he anat  col.locant on m'agradava.

Cada pàgina té una etiqueta amb el disseny que vaig fer per MdeMini, retalls de paper decorat de la mateixa mida que les fotos petites i retalls d'algun paper significatiu d'aquell dia. He dubtat sobre la col.locació dels papers significatius, ja que la meva primera idea era que el projecte pogués guardar tot el document, però degut al format del llibre i que no volia tenir-hi volums he optat per retallar-los a la mida, simplement, i que en quedi un petit extracte del seu significat. No cal tenir present tot el contingut sino l'evidència de que van formar part d'aquella setmana.

És un projecte molt agradable de fer. Expressa tot allò quotidià i important, una successió de moments on qualsevol d'ells pot ser perfectament inclòs perquè forma part de nosaltres mateixos i de la vida que passa.
M'afegeixo als comentaris de l'Ali Edwards pel que respecta a no fer les coses complicades: qualsevol suport és vàlid per fer aquest projecte : una llibreta, un document word, un àlbum digital, un àlbum de fotos normal. El que és insustituible és el que hi posem a dins.

I fins aquí el projecte.

5 comentaris:

 1. M'agrada molt com t'ha quedat amb les pàgines digitals i les decoracions impreses. I l'emquadernació genial!
  Ptns!

  ResponElimina
 2. Jo tambe trobo molt maco el teu projecte. Per cert, a on imprimeixes tot el material:tapes, etiquetes? Ho fas en algun laboratori especial o a casa? Si és casolà quina impresora i quin tipus de paper fas servir? És que estc pensant en comprar-me una.

  Gràcies pels teus projectes Maica!!!

  ResponElimina
 3. és preciós Maica... una feinada al dar rera així com cada detall ben pensat i el seu lloc exacte. Un gran record

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails