divendres, 15 de febrer del 2008

Aquí "mando" jo






Què els passa als homes amb els comandaments de tot : de la tele, del DVD, de la TDT, del Digital… se’ls guarden, els amaguen, i després no saben on són.
Això és el que fa el meu pare, i el Joan també, i el Pol també. El Pol és especialista en perdre el comandament d’ una tele petita que tenim.
Dons bé, amb l’última comanda que vaig rebre de Scrapbook.com també venia d’obsequi aquest cistell de llauna i vaig pensar que potser li podria trobar una utilitat. Així he convertit el cistell en un regal d’aniversari per el meu pare. El vint-i-sis de febrer fa seixanta-vuit anys.


He utilitzat una combinació de tres papers de la Rhona Farrer que es poden descarregar de la web de 2peas, de la col.lecció Free, i que he imprès amb làser . Després he utilitzat varis embellidors de cartró : un cercle, un marc i una flor, tot de Basic Grey. Tots tres els he folrat també de paper estampat.
A la banda on hi ha el cercle he enganxat unes lletres adhesives de Doodlebug, de la sèrie Symply sweet amb el “aquí mando jo”, jugant una mica amb el sentit de la paraula, tot i que no és correcte. També li he grapat una flor transparent de Heidi Swapp.
A l’altre costat del cistell tenim el marquet, al que li he posat dos trossos de cinta ric-rac verda de Crate Paper, aprofitant els foradets de cada banda. També he fet una etiqueta de paper vegetal per posar dins el marquet, i amb els segells acrílics de Autumn Leaves-Messy dates i tinta negra de Staz on li he estampat la data de l‘aniversari. Per últim he folrat una flor i li he enganxat un boto petit de nacre.

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails