divendres, 22 de juny del 2012

pE


Comença l'estiu i també un nou projecte : projectEstiu | 2012


Aquest estiu es presenta diferent, de manera que he pensat donar-li un tomb al meu Dies al Sol dels darrers dos anys que podeu veure aquí i aquí,  i apuntar-me al carro del Project Life en versió catalana.

Els materials son simples : una carpeta Colors de Abacus, cartolina blanca, i per començar 15 fundes Clearfile de cromos que podeu comprar a botigues tipus Norma Còmics o similars. Dic per començar, perquè poder n'hauré de posar alguna més.
La història del projecte comença la Nit de Sant Joan i es va desenvolupant durant totes les setmanes successives fins el 16 de setembre, amb fotos senzilles, quotidianes, familiars, d'allò que veig i que visc diàriament, sense complicacions. Durant aquest període hi hauran dies a Sabadell, dies a Jafre, dies a Mallorca (síiiiii, vaig a Mallorca tot i no estar previst), dies sense el Pol ja que marxa de Colònies Esportives amb el cole, dies de festa a Jafre, el meu aniversari, dies de platja, dies al camp... I aquest projecte només pretén celebrar tot això, tot i ser simple. Un nou estiu s'ho mereix.  

I la primera pàgina, encara molt lletja per estar sense fotos és aquesta, amb el kit de Sant Joan, que no estarà a la venda fins la setmana que ve, amb una sorpreseta adjunta.




I juntament amb les futures fotos que aniran omplint aquest projecte hi ha tot un conjunt d'etiquetes, unes que fan referència específica a moments del temps, com aquesta, que jo utilitzaré per definir cada setmana. En aquest cas estem parlant de la setmana del 8 al 14 de juliol.



Tinc també unes etiquetes específiques per un dia concret, com és aquesta que m'he auto-regalat pel meu aniversari



Hi ha també un kit d'etiquetes amb el mateix format per escriure alguns records de la setmana. He pensat escriure-ho amb ordinador, de manera que fins que no comenci el projecte no les imprimiré.

I de moment ja tinc feina per estona...
Us desitjo un feliç Sant Joan.

3 comentaris:

  1. Aquest estiu també serà força especial per a mi (tindrè un repte personal força important) i crec que és mereix una història com la que proposes. Així que, si no et sap greu et prenc la idea i m'hi poso.

    ResponElimina
  2. M'encanta!
    Un projecte de vida català...
    Gràcies, Per tot el que fas!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails