dilluns, 4 de juny del 2012

Digi-Total



Un diumenge plujós et convida a fer una mica d'scrap, ja sigui amb una gran companyia, com en el cas de la trobada Fem Scrap, o estant a casa davant de l'ordinador, per no perdre el costum.

I la veritat és que ahir vaig començar mirant fotos des del mes d'octubre, el mes que vàrem començar a anar a Jafre, i el mes que vàrem fer la primera pujada al Castell del Montgrí. La primera i la última per ser més exactes, però quan arribi la tardor s'haurà de repetir i gaudir altre cop de la pujada i de la fantàstica vista des de dalt de tot. El Castell és un punt més de referència de la zona, està present, alt i majestuós, un dia el veus nítid, l'altre enboirat, l'altre gris, l'altre blanc...i un cop veus el Castell la vista segueix buscant i intenta arribar al mar i a les Medes. I veig que ja m'he sortit del tema de l'scrap.

Doncs bé, no és realment necessari fer scrap amb la darrera foto que tenim a la càmera, si no que qualsevol foto que ens agradi o ens suggereixi alguna cosa és la millor excusa per dedicar-li una bona estona, ja sigui amb digital o tradicional o híbrid. La foto pren el seu lloc principal i després només cal afegir-li algun detall : dues etiquetes MdeMini, a les que he intentat dotar d'una certa ombra, unes taquetes negres com les que posen algunes dissenyadores com la Rahel Menig, algun altre detallet decoratiu i per acabar una etiqueta adhesiva d'oficina amb el lloc i la data.

Espero que us agradi. Fins aviat.

3 comentaris:

Related Posts with Thumbnails