divendres, 29 de gener del 2010

Scrapbooking híbrid

L'scrapbooking híbrid és aquell que fem amb elements digitals com poden ser texts escrits amb tipografies al nostre ordinador, etiquetes o decoracions que tenim també a l'ordinador en format png o jpg que després, un cop decidim com els volem de mida o color, els imprimim i ajuntem en un projecte amb altres elements que són materials d'scrapbook tradicional, com paper, cartolina, lletres adhesives, estampacions de segells...
L'scrapbooking híbrid té l'avantatge que pots personalitzar amb us de Photoshop o similar, o també amb Word tots aquests elements digitals, de manera que esdevenen únics. Té la desavantatge que necessites uns mínims coneixements. Hi ha molts tutorials sobre scrapbook digital i híbrid , per exemple aquí, aquí o ara mateix al blog de l'Ali Edwards, on explica com utilitzar els arxius digitals que ella dissenya i comercialitza. D'arxius també, però n'hi ha molts de gratuïts per descarregar aquí i aquí.

Durant el 2009 vaig fer alguns layouts totalment digitals, i per tal d'evitar que només els poguem veure a l'ordinador o al blog , el Joan em va demanar que els portés a imprimir i així ho vaig fer.

I ara estic fent layouts híbrids amb cada un d'ells.
Aquest és el primer que he fet



I de la seva felicitació d'aniversari
N'he fet aquest.



Canvia bastant. De fet la història del layout ja estava escrita i les fotos ja col.locades, i l'únic que jo faig és donar-li una mica de calidesa amb la cartolina, el paper decorat i alguna decoració.

7 comentaris:

  1. Eres la mejor, no me cansaré de decírtelo.
    Besitos.-

    ResponElimina
  2. Vec que no sóc l'unica que pensa aixó de tu i les teves obres... i aixó que semblaven insuperables eh?
    Felicitat per segona vegada.

    Petons.

    ResponElimina
  3. Ja m'agradaven en versió digital però en paper son encara més bonics, sobretot el de "Viatge" m'encanta!
    Vull ser com tu!! :)
    Un bes!

    ResponElimina
  4. Aquesta postal d'aniversari és un detall preciós. Per ella sola és tot un regal. Gràcies per demostrar-nos sempre que de vegades les coses senzilles són en realitat les més valuoses i boniques.
    Un petó, Maica!
    ;)

    ResponElimina
  5. aquests hibrids m'agraden molt, trobo que es una bona solució per a quan hi ha moltes imatges o molt text!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails