dissabte, 9 de gener del 2010

Como agua para chocolate

Aquest és un dels projectes que vaig fer per exhibir a la fira Creativa d'aquest any. És, com podeu veure, un llibre de receptes. Quan em vaig plantejar el projecte se'm va acudir l'idea de donar-li el títol d'un bonic llibre de l'escriptora mejicana Laura Esquivel , "Como agua para chocolate". És un llibre que narra una història d'amor i on cada capítol comença amb una recepta de cuina. També es va dur al cinema, i la veritat és que jo primer vaig veure la pel.lícula i després em vaig comprar el llibre.
En el seu moment no vaig posar totes les fotos, i per si no l'haviau vist aquí us les deixo.

Vaig pensar que a la fira també venien persones de fora de Catalunya, de manera que em va semblar correcte fer un projecte en castellà.
Com podeu veure el llibre té 4 separadors i cada un d'ells està fet amb polipropilè decorat amb diferents elements, a més de posar-hi la pestanya corresponent (feta amb una perforadora). El polipropilè ens deixa veure el paper decorat de darrera i la recepta que en el meu llibre fa només d'element decoratiu.

Utilitzo elements decoratius variats. Les lletres de diferents tipus d'abecedaris i materials, etiquetes, cintes i també algun element amb relleu.

També m'agrada posar-hi números.


Qualsevol cosa que tingui una coordinació amb els colors queda bé.

També es poden enganxar elements per la part de darrera.


Els papers són de la Nook & Pantry de Basic Grey i l'àlbum és el de 13x18 de llom negre de Blokum, al que li he tret els fulls interiors de cartró i els he substituit per paper pautat, paper decorat i el polipropilè.








6 comentaris:

  1. Como ya te dije en Creativa, que lo tuve en mis manos, me parece preciosoooooooooo...
    Bueno, como todo lo que haces , Maica!!
    Eres lo mas.
    Besos

    ResponElimina
  2. MADRE MIA!!!!!!!!!!!!
    Que pasada... me encanta. los papeles le van como anillo al dedo.. o mejor... una pasada!

    ResponElimina
  3. Hola Maica, m'encanta toooooot el que fas, soc nova en això del scrap però ja porto 2 classes i ara m'apuntaré a una d'iniciació d'un trimestre a l'escola Elizalde de Barcelona... ahir vaig crear un blog per entrar dins aquesta dinàmina tant i tant bonica del món scrapbooking i he afegit la teva adreça del blog en el meu, si tens qualsevol problema m'ho dius i jo el trec (ojala que noooooo!). Segueix així!!! El meu blog: www.bemine-ruthy.blogspot.com
    Lo del nom be per la proposta de l'Ali que vaig veure al teu blog: el meu per aquest 2010es... BE mine, per això el blog es diu així... Bueno, petonets i si hi ha qualsevol problem m'ho dius (per cert: no puc enviar-te mails ja que no ho permet desde el teu blog...?) Ruth

    ResponElimina
  4. Bonic i elegant, com sempre.
    Una abraçada. Sílvia

    ResponElimina
  5. Es chulísimo!! Como todo lo que haces.

    Ya estoy de vuelta. Espero que nos veamos pronto. Y que he leido?? Tu palabra es silencio????

    Yo quiero seguir escuchándote y leyendo todo lo que tienes que expresar.
    Un besote

    ResponElimina
  6. Yo tambien lo vi en Creativa y a mis compañereas y a mi nos gustó muchísimo!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails