dilluns, 25 de gener del 2010

7

Aquest és 7, el meu àlbum de Nadal.

Les pàgines estan fetes amb papers de la col.lecció Mistletoe de Making Memories, Cosmo Cricket i amb cartulina negre i vermella. Estan totes tallades a mida A4 i enquadernades amb wiro, amb una màquina d'oficina. La tapa prové d'un fabricant d'àlbums de fotografia i està folrada amb roba verda.

El text de de tot l'àlbum és la lletra de la cançó "Quan Somrius" del disc que varen fer conjuntament varis grups i cantants catalans i que es diu "Altres cançons de Nadal". (podeu escoltar-la aquí).


Aquesta transparència de Making Memories està cosida amb el text de la cançó i la cartolina negra de sota.

L'esquema de l'àlbum és el següent : a la dreta el número del dia i alguna foto i decoració, i a l'esquerra moltes més fotos. També per cada dia hi ha un sobre o butxaca on he escrit el meu diari personal amb els records, i també hi ha algun paper de record a quasibé tots els dies.

Aquest sobre porta una de les etiquetes que vaig utilitzar pels regals del tió.

He folrat el sobre per dins amb paper de Making Memories, i hi he posat el meu diari de la Nit de Nadal.

Aquí tenim les fotos del dia 24. La més gran porta un text fet amb la meva lletra, utilitzant l'illustrator i la tableta gràfica.

El dia 25. He fet uns repunts en zig-zag per decorar aquesta butxaca on hi poso el diari, i també per envoltar el nº 25 que he retallat i decorat amb glossy accents per donar-li lluentor i volum. També utilitzo la perforadora de vores i cinta de paper de Making Memories.

Aquest full l'utilitzo per posar-hi també una butxaca on hi guardo el vers de Nadal del Pol. La Júlia també va dir el seu, i la Jana va ballar una mica.

I aquesta és la meva millor foto del Nadal, la Jana enganxada a la porta de la cuina, intentant esbrinar que hi passava a dins. El text també està escrit amb la meva lletra i una altra tipografia.
La foto està feta amb l'impressora de casa i feia 21x22 aprox, i després d'enganxar-la al paper decorat he retallat tota la part que sobrava.

Aquest és el conjunt de fotos del dia 25. Excepte la foto anterior de la Jana totes s'han imprès amb format 10x15, amb fotos de 5x5, o de 10x5, o alguna altra mida sempre inferior al 10x15 posades a dins.

Algunes fotos d'aquesta pàgina estan enganxades amb foam adhesiu perquè la pàgina no quedi tant uniforme i també per amagar unes grapes que venen de la pàgina següent.

El dia 26. La decoració està feta amb cartolina a la que he donat textura amb la Cuttlebug, amb cinta de paper al mig per dissimular el tall. Les fundes són de diapositives i he posat una foto i decoració a cada espai.

Aquest és el sobre on anava la postal de Nadal de la meva germana, que jo he decorat amb segells.

També és el lloc pel meu diari.

Aquest full està retallat amb la perforadora de vores, i també té una pestanya feta amb la perforadora McGuill.

El dia 31. En aquest cas he utilitzat la pintura en spray i la màscara d'abecedari del Tim Holtz. També he fet un sobre de mida de funda de cd pel diari, i he decorat amb un rellotge de la Heidi Swapp i cordill Baker's Twine de Nadal.

Aquesta tira té una seqüència de fotos que sense donar-nos vaig fer mentres ens posavem per fer la primera foto de grup del 2010. És una foto important perquè la poso també en el calendari.

I aquí darrera hi vaig enganxar la faixa que portava l'ampolla de vi que vàrem veure. És un vi que teniem guardat fa temps.

I aquí el grup de fotos combinant les mides 5x5, 5x10 i 10x5. Repeteixo la decoració del cordill.

Dia 1, amb aquest paper tant preciós de Making Memories, amb purpurina verda. També amb alguna decoració de Jenni Bowlin.

El sobre amb el diari escrit. En aquest cas separo una mica el sobre amb una tira de paper decorat.

El grup de fotos, algunes amb cantos rodons.

I un cor fet de filferro prim i daurat, que aguanto simplement amb una petita pinça i un botó de cartró.

El dia 5, amb diferents tipus de 5. Un de foam, d'un abecedari de American Crafts, una carta amb el cinc de cors, i una etiqueta on he fet un embossing del 5 utilitzant una plantilla. També poso cartulina amb l'embossing dels números de Cuttlebug, on he passat la llima als 5, per que es vegi el nucli del paper que té un color més clar.

Aquest sobre conté el diari del dia 5 i la meva carta als Reis.

I aquest és el grup de fotos de la cavalcada d'aquest any. Totes fan un grup amb cantos rodons, i he passat la llima per totes les vores exteriors, de manera que han quedat una mica blanques.
Les etiquetes són les dels nostres regals de Reis.
Dia 6. El número es de cartró, d'un kit de chipboard de Basic Grey, i li he fet embossing amb calent amb pols color plata. La foto esta retallada amb la perforadora de vores.

Aquest sobre està decorat amb una màscara de la Heidi Swapp i tinta distress de color Fired Brick. El detall està fet amb un disseny meu pels segells de Blokum i acabat amb la Tag Maker.

Una mica de decoració amb uns petits adhesius amb epoxy de la col.lecció Falala de Making Memories de l'any passat.

Les fotos del dia amb una mica més de decoració.

I el resum del projecte, Nadal de Somriures, Nadal de Descobriments, Nadal d'estar Junts, Nadal per Nosaltres. Espero que us agradi.

12 comentaris:

  1. WOWWWWWWWWWWWW que maravilla, me encantan los papeles, los detalles... todo el ma.
    Hasta pronto,
    Rosana

    ResponElimina
  2. Te ha quedado un álbum y un recuerdo precioso Maica.
    Un abrazo de 13 bajo cero.
    Marian

    ResponElimina
  3. Madre de dios!! Qué preciosidad...
    Maica, me quedo sin palabras, todo se queda corto para describirlo...
    Tiene razón Rosana, me encanta TODO!!!
    Un beso

    ResponElimina
  4. Es un álbum precioso. Aun tengo la boca abierta!!!
    Genial como siempre!! Esta es mi Maica!!!
    Besitos

    ResponElimina
  5. Es genial, que meravella!!! Tots els papers, les fotos, els detalls!! M'encanta! Jo encara tinc el meu, amb la mateixa colecció de papers, per fer.. a veure si m'anime.. Un beset!

    ResponElimina
  6. I tant que ens agrada! M'afegeixo als comentaris de les altres. Sempre ens sorprens. Una abraçada.

    ResponElimina
  7. M'encanta Maica, poc més puc afegir als elogis que ja t'han fet, dir-te que sempre em sorprens i que m'encanta el projecte sobre tot per que és "molt teu".
    Fins aviat!

    ResponElimina
  8. Preciós, com sempre! Amb el teu estil, tan personal.
    Una abraçada, Sílvia

    ResponElimina
  9. Déu ni do !!
    Quina passada !!
    No m'extranya que hagis estat desapareguda uns dies... amb aquesta feinada !!
    Preciós Maica.

    ResponElimina
  10. És preciós, Maica!!!! Quin record més xulo!!
    Moltes felicitas!
    Elena

    ResponElimina
  11. Maica... sense paraules! Els teus treballs son sempre espectaculars i alhora tant elegants i sobre tot, sobre tot... tan intims que em tens enganxada a les teves obres i al teu estil.

    Segons el meu gust i la meva opinió ets potser la millor escrapera que coneixo en el sentit estricte de la paraula... i mai tant ajustada l'opinó! Hi han moltes noies que m'agraden les seves creacions, però tu sempre tens paraules precioses en els teus treballs i aixó marca una diferencia i gran! amb d'altres scrapers.

    Amb seguretat que els teus albums i págines esdevindran auténtics tresors pels teus fills i els teus nets.

    Un petó.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails