diumenge, 19 de novembre del 2023

Fas scrapbook, regales scrapbook

Malgrat el pas del temps, canvis a les nostres vides que ja no tornaran a ser com abans, i també i malgrat que sembla que un Blog ja no interessa a ningú, he decidit que si una cosa ens distingeix a les persones lliures és poder decidir on parlem, que diem i que mostrem. Sempre m'ha estat fàcil ensenyar la meva vida relacionada amb l'scrap des d'aquest blog, mentre que a través d'Instagram tot em sembla més exposat i a l'abast de persones amb altres interessos que no són els meus, per allò que en diuen "engagement" que no sé per què serveix. Dit això, encara que només sigui per parlar amb mi mateixa i tenir aquí les fotos dels meus àlbums de fotos i regals que són àlbums de fotos també, he decidit tornar a penjar el que faig de tant en tant, no tan sovint com abans i moltes vegades per regalar, relacionat amb l'scrapbook. I és que quan fas scrapbook, regales scrapbook, no ho pots evitar. 

I perquè, us preguntareu? Per què regales coses amb papers especials, enganxines i etiquetes que a més et poses a dissenyar perquè les vols en català?. Doncs perquè en realitat regales una cosa única, que vol transmetre sentiments a través de les fotos, a través dels colors i les paraules. No regales un objecte, regales part de la teva vida, del teu temps, de la teva persona i la teva creativitat, i no deixa de ser un missatge d'amor. Moltes vegades no s'entén l'abast del regal "d'allò que tu fas", però sempre em queda el record de les estones mentre fas el projecte, i veus com t'agrada, quan escrius una dedicatòria amb un missatge encertat i quan el mires amb orgull i tristesa alhora perquè saps que ha arribat el moment de dir-li adeu.

Doncs sí, això és un regal per un nadó, en Genís, que ens ha portat felicitat, en veure com la vida tira endavant malgrat que hi ha moments que s'atura i tot es torna gris. Sóc tia-avia des del 15 d'agost i aquest és el meu regal d'acrapbbok. 

He utilitzat la col.lecció Baby M de Lora Bailora. No és la primera vegada que la faig servir, ni la col.lecció ni la marca. Em resulta molt fàcil comprar a aquesta botiga, funcionen molt bé i serveixen de pressa. Els dissenys són bonics i val a dir que tenen un equip de disseny que fa projectes espectaculars, però no és del tot del meu estil, molt més simple i avorrit si voleu però, al cap i a la fi, tal com soc jo.

L'àlbum que he usat té una mida de 15x25 aprox., apaïsat, i vaig trobar una caixa de cartó que anava bé per poder-lo tenir guardat.Aquí el teniu: Un any amb dotze mesos. 
He combinat les dues tipografies que apareixen a l'interior del projecteA l'esquerra una primera butxaca on he posat una foto del nadó, a l'hospital. És una foto que ens van enviar i que he volgut utilitzar per fer una targeta, amb la nostra dedicatòria a la part del darrere.
Darrere de la primera pàgina comença l'àlbum amb el mateix esquema que es repeteix per dotze mesosA la pàgina de l'esquerra hi ha una targeta enganxada que comença amb el nombre de mesos que té en Genís, seguit de la frase "mesos, i això vull recordar de tu". No he volgut fer un àlbum de nadó on s'hi haguessin de posar moltes dades, mides, pesos... sinó un lloc on poder recordar alguna cosa de cada mes. Penso que el primer any és una descoberta continua i cada dia és diferent i emocionant, de manera que sempre es pot escriure quelcom per recordar.
També és aquí on surt el mes de l'any, amb les etiquetes que vaig fer en el seu dia per Mdemini. I tornem a veure la combinació de les dues tipografies.La pàgina de la dreta té enganxada una targeta on hi ha impresa la paraula "foto", i pertant és el lloc destinat per una foto 10x15 cm. hortitzontal, amb unes cantoneres.La mateixa composició es repeteix pels dotze mesos del nen, juntament amb els dotze mesos de l'any.
Finalment, arribem als dotze mesos, al mes d'agost.


I un cop li donem la volta a la darrera pàgina ens hi trobem un obsequi especial pel primer any: una corona de roba. He fet una bossa amb paper vegetal, enganxada per la part de les anelles i per la part de baix de la pàgina, de manera que la corona es pot posar i treure sempre que es vulgui.
A la tapa posterior hi ha una nova butxaca amb el nostre regal. Sí ja sé que faig scrapbook i regalo scrapbook, però tal com vaig dir fent broma, l'àlbum és la caixa del regal. 


Aquí el teniu pel darrere.


I vist des de dalt.

Espero que hagi agradat i que gaudiu tant com jo, regalant scrapbook.

Fins aviat.

1 comentari:

  1. Hola Maica! doncs diga'm nostàlgica però de tant en tant faig una volta pels antincs blogs de scrap que seguia i quina sorpresa veure de nou els teus treballs, sempre m'han encantat!!! jo tinc l'scrap molt abandonat i sempre és el proposit d'intentar posar-me la dia... però com dius, les voltes que dona la vida a vegades no ens ho posa fàcil... Gràcies per compartir els teus projectes, trobo a faltar molt el temps dels inicis dels scraps... amb instagram i tot plegat s'ha perdut gran part de la seva essència... una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails