dijous, 28 de juliol del 2016

El carrer dels cargols


Anem a Verges de caps de setmana. Estem en un carrer molt estret que amb prou feines hi passa un cotxe, i al principi de ser-hi la gent de Jafre ens preguntava si estàvem al carrer dels cargols i nosaltres no sabíem de què anava tot plegat.
Finalment vàrem saber dues coses : el nostre carrer no és el dels cargols, i s'anomena així perquè per la Processó del Dijous Sant l'omplen de llumenetes fetes amb cloves de cargol, una pasta de cendra i agua, una metxa petitona i oli.

És molt bonic de veure... si pots, perquè amb tota la gent que hi ha és quasi impossible de ser-hi. Nosaltres no ho vàrem aconseguir. Haurem de provar l'any que ve.


Això sí, el Divendres Sant vaig anar a buscar-ne dos de cargols, per poder tenir un petit record del que podria ser el meu carrer... però no l'és. I aquí el veieu, enmig d'un paper d'escrap. He pintat amb Gel Medium la pasta de cendra que subjecta el cargol, per tal de que no és trenqui, i l'he enganxat al paper amb Glossy Accents. La resta és una mica de decoració adhesiva.


I amb l'altre cargol vaig aprofitar una fusta que tenia i li vaig acabar enganxant també.

Una mica de washi tape i ja està.
Fins la propera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails