dilluns, 20 de juny del 2016

Week in the Life 2016


Aquest any, un cop més, he fet el Week in the Life, un projecte impulsat i organitzat per l'Ali Edwards desde fa una pila d'anys. No m'estendré en el seu contingut, significat o finalitat, de fet és una manera de promoure que es faci scrap de la vida quotidiana i trencar la tendència a fer scrap de vacances, viatges, Nadal i similars. El resultat acostuma a ser interessant, sobretot depenent de la quantitat de fotos, i t'adones normalment de tot el que fem sense pensar, per inèrcia, i del poc valor que li donem habitualment.

És interessant provar de fer-lo algun any, us el recomano.

Malgrat tot he de dir que actualment la meva passió per l'scrap passa un mal moment. No em veig com la Cathy Zielske explicant les aventures i desventures d'una dona treballadora de cinquanta anys que fa scrap i té dos fills quasi adults, però sí que us diré que la vida quotidiana no mola. El cap de setmana sí que m'agrada, sobretot quan vaig a l'Empordanet, però encara estic intentant acostumar-me a ser una família de 3 o fins i tot de 2.

I aquest projecte n'és l'evidència absoluta de la meva vida actual. Tot i així aquí està : Una Setmana, Set Dies, amb les coses que no m'agraden, amb altres per les que estic agraïda, i altres que jo ja no puc canviar.


En la meva anterior entrada us comentava que aquest any volia utilitzar unes tapes que tinc de fa molt temps, enquadernació wir-o i combinació de funda de plàstic tipus Project Life i full A4 kraft. I per tant el Week segueix aquesta estructura : 1 funda de mida 15x20 i un A4 apaïsat per cada dia.
Com podeu veure la cara de davant de la funda té decoració : paper d'scrap, algun detall, algun botó i una etiqueta impresa amb el dia de la setmana. La tipografia de l'etiqueta és la mateixa que vaig utilitzar pel Week del 2015


Darrera de la funda apareix una única foto, de 15x20 cm, amb alguna decoració, i al full A4 hi han més imatges, totes elles a mida 10x15 o 10x7,5 cm. També per indicar el dia utilitzo una altra etiqueta, amb el nº corresponent.


A la cara de darrera de l'A4 hi he escrit una mica de diari.
Com vaig fer en Weeks anteriors he anat posant l'edat dels membres de la família.
També he utilitzat el mateix paper decorat de cada dia per fer algun detall.


I tot que voldria fer-ho tot en català, no puc deixar d'utilitzar els segells de l'Ali Edwards.


Sort que també tinc les etiquetes que vaig dissenyar amb MdeMini.


Cada dia segueix el mateix esquema, però cada dia és diferent.


Volia deixar constància de moltes coses, però finalment acabava fent fotos a l'hora de dinar i a l'hora del sopar.Les targetes de journaling les he tallat segons em convenia, i sempre tenen el paper decorat a la part superior.
Penso que he fet més fotos de menjar que altra cosa.

El cap de setmana segueix la mateixa distribució, però evidentment les fotos m'agraden molt més.
Finalment arriba diumengeSol, aire pur i trobades amb amics.


Aquí podeu veure com queda enquadernat, amb el seu wir-o, i aquest cartró negre que forma part de la llibreta s'adhereix a la tapa.


I això és tot. La part més agradable ha estat la decoració, amb poques coses com sempre, per afegir algun comentari addicional a les fotos. És l'últim que he fet, després de tenir ja l'àlbum enquadernat. El que menys m'ha agradat ha estat organitzar les fotos, i això que vaig començar pel cap de setmana.

Fins aviat.

1 comentari:

  1. Me encanta verte usar papeles del año catapún
    y como siempre, ahora me entran ganas de hacer scrap...
    besos!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails