diumenge, 31 de gener del 2016

Quatre i Cinc de Set


Torno a ser aquí de nou, amb dos dies més de l'àlbum de Nadal. De fet ja tinc totes les fotos impreses però de moment només he acabat de decorar fins el dia d'any nou. Passen els dies i voldria acabar el P|50 i també a començar el Projecte d'aquest any, però tot requereix el seu temps.
Dit això, recordareu que aquest àlbum de Nadal juga molt amb les transparències. Té un punt divertit ja que per decorar una pàgina sempre n'has de tenir dues més darrera i veure tot plegat com va quedant. A la foto superior podeu veure una transparència d'estrelles amb el 4 cosit.


Un cop passem la transparència tenim un full de 12x12 on només hi ha una foto de 6x12 polzades. Es subjecta amb el cosit, i com a decoració hi tenim un tag amb el 31 i el pin, tot dins la funda, mentre que el banner de goma està enganxat a fora.



La transparència és interessant no només pel que deixa veure a sota sinó també perquè hem de controlar el que passa quan girem el full.


Com podeu veure, utilitzo el kit de l'Ali Edwards per la decoració, fins i tot alguna part del packaging. Té la part positiva d'estalviar temps : tot coordina i hi han les quantitats justes. La part negativa evidentment és l'idioma, tot en anglès. 


Redissenyar-ho tot amb català i reimprimir-ho seria molt laboriós i costós.
Malgrat tot, el kit té prous elements per decorar d'una manera divertida.


El dia d'any nou també formava part dels dies de celebració a casa, però amb el pas del temps ha esdevingut més un dia de relax, esperar que torni la Berta del seu cap d'any i no fer res en tot el dia.
I també un dia per pensar i fer una mica de llista de plans per l'any que comença. També és el moment del OLW- One little word, la proposta de l'Ali Edwards : ja sabeu, buscar una paraula que ens acompanyi, ajudi i motivi durant el transcurs de l'any.


Tal com he escrit en el meu diari del dia 1/1, no he trobat cap paraula especial tret de posar-li nom a una cosa que m'interessa i que m'atrau : el Flexitarianisme


A més de documentar la meva vida i gaudir de les nostres fotos posades en àlbums, progressivament he començat a gaurdir amb smoothies, tot tipus de verdures i germinats, superfoods i un consum molt inferior de proteina animal. No sóc vegetariana, això ho tinc clar, i justament d'això se'n diu ser flexitarià. No imposo res a casa, faig el menjar i simplement jo complemento el tall que no menjo amb altres coses bones.


I evidentment faig fotos de les coses que menjo, totes elles molt senzilles de fer, i també molt bones.

Tornant al dia 1, va ser un dia de relax total, sofà i pijama.


Aviat els dies 6 i 7, o millor dit : el 5 i el 6 de gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails