dissabte, 5 de juliol del 2014

Jafre també beu cervesa


Cada any, quan veig la campanya d'Estrella Damm, amb el seu anunci estiuenc, amb nois i noies joves i guapets sempre penso que l'estiu i la cervesa és cosa de tots, no només del vint-i-tants. Sempre protesto i em diuen que aquesta gent de màrqueting ho té molt estudiat, i saben quin és el seu públic. I m'ho expliquen mentre tinc una cervesa a les mans. I jo no tinc vint-i-tants !!!!. Digue'm que en tinc més de vint.

Sort que en aquest petit poble de l'Empordà també es beu cervesa, a partir dels 18 i fins els 100 o més.
Em sentiu????

I per demostrar amb quines ganes ens ho prenem, que n'aprenguin els de l'Estrella Damm, que el vídeo promocional de la fira de la Cervesa d'enguany és fantàstic, i sobretot real i proper, on tothom hi surt. Fins i tot la Berta !!!

NO us el perdeu. Cliqueu a sobre de la imatge i se us obrirà el Vimeo.


És una gran festa, on tot Jafre beu cervesa, de la més bona... l'artesana. I és que, què seria aquest món sense creativitat i el fes-t'ho-tu-mateix. No hi hauria scrapbook, ni coses boniques, personals i úniques, ni fotos d'aquelles que et queden a la memòria.



No cal dir que hi esteu tots convidats el proper dissabte 12 de juliol.
Per més informació aquí.

3 comentaris:

  1. M'ha encantat el video! Entren ganes d'anar-hi!

    ResponElimina
  2. Hola!
    Ja sé que aquesta entrada no correspon a cap dels teus treballs, però vull dir-te que admiro la teva feina i que trobaràs una petita sorpresa al meu blog: www.ambullsdescrap.blogspot.com
    Un petonarro!

    ResponElimina
  3. wow!!! que xulo!!!
    pinta a una graaan festa!!!
    Per cert...la teva Berta parla amb un palamosí...;)

    Un petonàs

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails