dimecres, 19 de desembre del 2012

Fes-ho tot amb amor
Fes-ho tot amb calma, sense presses i gaudeix-ne a cada moment. Si més no intenta-ho.
Utilitzar aquesta foto ha estat molt i molt fàcil, ja que per si sola és bonica. Només amb una mica d'edició i variant les mides l'he utilitzat a la part de davant i a dins de la postal, com les dues parts del nostre missatge d'aquest any.

La postal ha estat realitzada amb dues fotos de mida 30,5x15 cm, doblegades per la meitat i enganxades per les seves parts posteriors amb cinta de doble cara. He recobert la part de davant de la postal amb paper vegetal, i l'he enganxat per darrera amb cinta de doble cara i per evitar que es vegi la pega ho he tapat amb un tros de paper decorat. Finalment he cosit la primera part del missatge, ja que no volia posar-lo directament a sobre de la foto.

Les dues etiquetes son dissenys meus i la resta de decoració està tallada amb Cuttlebug, i la utilitzo amb certa freqüència.

Ja han estat enviades. Cada vegada se'n envien menys de postals, és cert, però jo ho mantinc com una tradició personal, és un petit obsequi, una foto especial, unes paraules, desitjos i una mica d'amor també a cada una d'elles.4 comentaris:

 1. M'encanta! La foto és preciosa. Felicitats per aquesta família tan bonica
  Bon Nadal Maica!

  ResponElimina
 2. M'encanta! La foto és preciosa. Felicitats per aquesta família tan bonica
  Bon Nadal Maica!

  ResponElimina
 3. un missatge molt encertat! i els teus nens que macus! Bon Nadal

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails