dissabte, 24 de novembre del 2012

pE | 2012. Finalment acabat

Ja fa uns dies, i mesos també que vaig iniciar el projectEstiu | 2012, basat en el Project Life de la Becky Higgins que tantes noies i també dissenyadores segueixen. Forma part del meu recorregut pels blogs que m'agraden, el de l'Ali Edwards, la Cathy Zielske, la Marcy Penner, la Karla Dudley de vegades.... Ha arribat a agradar-me tant el format que no vaig dubtar en adaptar-lo a meu estiu diferent. 

I un bon dia va començar : una tapa senzilla, una simple decoració, cartolina blanca i fulls per arxiu de cromos, van ser les primeres imatges que podeu tornar a veure aquí.
I amb més o menys fluïdesa he anat publicant les fotos del meu projecte, que setmana darrera setmana ha anat agafant consistència i volum també. Cada setmana tenia la seva etiqueta amb els dies corresponents, una o dues etiquetes pel journaling, i la decoració amb etiquetes MdeMini i altres elements. Però com podeu veure la part fonamental son les fotos. La mida inicial és 6,5x9 cm. però també he utilitzat fotos de 19,5x9 cm, 13x18 cm., 13x27 cm. i fins i tot de 5x5 cm. Algunes les he retallat i altres les he deixat sense tallar i enganxades a sobre del full de plàstic, sempre depenent de com quedava la foto.

I com no podia ser d'una altra manera les primeres fotos van ser les de la Nit de Sant Joan
I a continuació :

I del 12 d'Agost al 9 de Setembre :

És un projecte que m'ha acompanyat quasi durant 3 mesos. Ha estat una companyia agradable ja que resulta fàcil fer fotos a l'estiu, quan tots estem morenos i guapos. Potser m'he centrat més en el cap de setmana però  la veritat és que els nostres caps de setmana m'agraden molt.
Hi han paisatges nous, amics nous, activitats noves... Mallorca, Es Llombards, Es Trenc... Jafre...una mica de Sabadell... Nosaltres, les meves paraules, la meva vida, vista des del meu punt de vista. I també la música que escoltava un cop i un altre mentre mirava les fotos ( i després compartia al bloc)

Ara és el moment de preparar el meu projecte de Nadal, postals, calendaris, compartir-ho, regalar-ho i gaudir-ne després.

2 comentaris:

  1. Un projecte rodó. M'ha encantad anar-lo seguint.
    Ptns!

    ResponElimina
  2. Relamente precioso de principio al final. Un formato muy curioso ademas, donde las protagonistas son las fotos de momentos inolvidables.Me ha encantado!
    Besitos

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails