dimarts, 21 d’agost del 2012

P de Premi i de pE | 2012

Després d'una setmana de vacances, torno a aterrar, a posar-me al dia amb les fotos d'aquest estiu calorós i tornant a les obligacions diàries. I és que la rutina també s'agraeix... i l'aire condicionat també.

I com anava dient P de Premi :
Moltes gràcies a la Lina pel Premi que em va fer arribar la setmana passada. Em va fer molta il.lusió, també em va agradar veure que era el primer que havia rebut la Lina, i això em va portar records molt bonics.
No acostumo a seguir les cadenes de premis, però el que sí que m'agradaria és felicitar a tota les persones de les illes que fan scrap, juntament amb la Lina, que en gaudeixen tant o més que jo, que fan i organitzen tallers, i ho passen d'allò més bé. És fantàstic que cada vegada es pugui parlar d'scrapbook més i més, compartir projectes per internet, aprendre unes d'altres (i uns d'altres també), comprar en llocs propers i tenir espais on poder anar i compartir estones. Va directe a les illes i a totes les "scrapbookeres" de les Balears el meu premi, i moltes gràcies a totes per contactar amb mi de tant en tant.

I ara el projectEstiu | 2012. Sí... aquest que no s'acaba mai !!!

Avui és el torn de la setmana del 8 al 14 de juliol, una setmana de vacances a Mallorca, fora de lloc, fora de temps, fora de lo normal. 
Com sempre moltes fotos, o poques segons es miri : sempre falta aquella foto de grup, o aquell paisatge, o el Pol fent alguna carota. Però tinc les fotos que tinc, bones o dolentes. Això em fa recordar que hi ha un blog fantàstic de fotografia que es diu Capturando Momentos per a les que necessiten millorar, com jo. 
Però bé, al que anava. En aquesta setmana he posat uns quants "extres", per començar algunes fotos de 10x15cm que he anat tallant i posant seguides, en total 9.


Les fundes mesuren 6,5 cm d'ample, de manera que tinc sempre una mica de marge per tallar a banda i banda de la foto i intentar que no es perdi detall.


Pel que fa a la decoració, per cada setmana faig una targeta amb les dates. Aquestes targetes estaven incloses en el Kit de Sant Joan, en format Pdf, per poder-les imprimir a casa. També he posat una etiqueta de mida 1,5" del Kit Anem, que he tallat abans d'enganxar-la.


I a la banda dreta tenim un full diferent de fundes. Son fundes per diapositives, un producte suposo que difícil de trobar actualment. Aquest full l'he utilitzat per posar fotos petites de detalls que m'agraden, tot i que també he deixat espais buits per posar elements decoratius.


Alguna floreta, algun acrílic, alguna lletra tallada amb la Cuttlebug i dos dissenys d'etiquetes del Kit Retrats, unes etiquetes que reservo sempre per uns llocs molt concrets.Aquest full de fundes té una cartolina blanca darrera, perquè no volia que quedessin les imatges barrejades, i així ressalten més. I la cartolina té una sorpresa amagada, una etiqueta d'un kit que vaig fer especialment pel projecte Dies al Sol, de l'any 2010, del que es varen fer alguns tallers.


I la part de darrera de la cartolina està impresa amb el text de la setmana, aquesta setmana una mica més llarga del normal. Mallorca s'ho val, poder son sempre les mateixes paraules, les mateixes sensacions, els mateixos colors, però sempre m'agrada tornar-ho a escriure, any rere any.

Ja que el lloc on anem és un poble tant petit com Jafre he pensat que aquest any havia de posar-hi el nom, Es Llombards, ja que també és una mica casa nostra. Tot i així ja veieu que a la part de baix he tornat a tallar amb la Cuttlebug les lletres de Mallorca amb la cartolina blanca, i després les he tapat una mica amb la foto, com si les talles.


Aquesta pàgina també té una cosa diferent : una lace cardstock. La he tallat a la mida de les fotos i també la he anat posant dins les fundes. Coordina amb els colors de les fotos i dona transparència.


Queda xulo, oi ?. També podeu veure una etiqueta del Kit Somriu, que a hores d'ara ja sabeu que m'agrada molt. El 3 també està fet amb la Cuttlebug.


I aquí podeu veure com queda la lace cardstock per darrera. També queda bé.


Hi ha varies marques que fan aquest tipus de fulls, tot i que darrerament no crec que es comercialitzi molt.


I l'altre pàgina, amb més fotos. Sempre està bé veure pàgines i blocs d'altres persones que en saben per treure idees : posar la càmera a terra i fer fotos amb l'auto-disparador, fer-te fotos davant un mirall o davant un vidre, auto-fotos allargant el braç, fotos on també surt la teva ombra formant part del grup, o fotos on 2/3 parts de la imatge son espai buit.


I com a elements decoratius he utilitzat en aquesta pàgina i les successives les etiquetes del Kit Penso


Aquí teniu les dues darreres pàgines, també amb etiquetes del mateix kit.


Aprofito que algunes fotos tenen l'espai buit que comentava abans per enganxar una etiqueta gran.


La darrera pàgina, amb una sireneta i una foto de grup amb la família de la Mar, una amiga de la Berta que viu a Es Llobards. I és que aquesta setmana ha estat curta però hem estat molt ben acompanyats.


Una etiqueta més, aquesta amb decoració addicional d'una floreta metàl.lica de Making Memories.


I un altre disseny del Kit Anem, amb el fantàstic Ford Fiesta de lloguer que teníem.I fins aquí aquesta macro-entrada amb la tercera setmana del projectEstiu | 2012.
Aviat més, que per avui ja n'hi ha prou.

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails