diumenge, 8 de juliol del 2012

pE | 2012 del 1 al 7 de Juliol, San Fermín

Una setmana pot començar amb moltes coses noves, com aquesta que ara deixo enrere. 
Però bé, quan ets de la generació del baby boom es nota, i molt, de manera que qualsevol cosa nova... mola i re-mola. Aquesta setmana he començat amb una nova feina, nous reptes i nous objectius, nous aprenentatges i una mica del que tinc al magatzem, o sigui, al disc dur.


Però ves per on es una setmana de treball intens que queda en stand by, ja que teniem reservades unes mini-vacances a Mallorca, a Casa la Pintora. Agafarem quatre samarretes, quatre tovalloles-spontex, el barret i cap a Mallorca amb avió.


Això sí, abans passem per Jafre on aquest dissabte, avui, hem celebrat la 5ª Fira de la Cervesa. Cerveses artesanals, catalanes, boníssimes, negres, rosses, suaus, més fortes, cerveses d'estiu...


Ja s'els hi veu a la cara que la cervesa és bona, no ???. Llàstima que ens perdem la farra de la nit. L'any que ve no hi faltarem, a més m'han promès una samarreta de l'organització. Penso que em voldran fer treballar...

Doncs bé, de moment unes fotos i a la tornada cal fer el projecte, però això ja serà d'aquí uns dies.
I avui també us deixo amb una cançó d'amor ensucrat, tant com les ensaïmades que em menjaré a partir de demà. Fins aviat.


2 comentaris:

  1. Que passis unes bones vacances, que segur que si perquè Mallorca és preciosa. Un petó.

    ResponElimina
  2. Ostres estàs que no pares!
    Quina envejaaaa!
    Bones vacances bonica.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails