dimarts, 26 de juny del 2012

La nit de Sant Joan


Comença el projectEstiu | 2012 i aquestes son les primeres fotos de Sant Joan. Aquest any ha estat una nit de Sant Joan certament molt diferent, ja que la Berta ha celebrat la seva pròpia revetlla, i nosaltres tres una de particular i molt tranquil.la, amb compra de coca i visita a la Fira del Còmic de Torroella de Montgrí, sopar marcat per l'horari del futbol de la roja i 4 petards a la plaça de l'Ajuntament de Jafre.

De moment això és tot. El dia de Sant Joan va ser un dia preciós, que vàrem celebrar tots 4.. però ja correspon a aquesta setmana i encara no passo la pàgina.

Com podeu veure he imprès algunes fotos a mida 15x20 i 10x15 i després les he retallat, de manera que també podem gaudir de imatges més grans que la mida de la bossa, que és 6,5x9 cm.

Aviat una mica més.

El Kit de Sant Joan ja està disponible a la botiga i la sorpreseta que us anunciava la setmana passada era que per la compra d'aquests kits també rebreu per e-mail 3 pdfs de mida A4 que podreu imprimir a casa les vegades que volgueu. A cada pdf hi han 9 etiquetes de mida 6,5x9 cm. amb espai per escriure o per decorar-les, totes elles amb una mica de text a mode de decoració. Podeu veure algun exemple en el post anterior, aquí.




1 comentari:

  1. Gracies per l' info sobre els sobres transparents, els havia buscat a Muji i botigues de fotografía peró no m'acavaven de fer el pes pel que jo volia... m' ha fet gracia que també he começat un projecte amb "here comes the sun... and I say it's all right"... em fa pensar en la claror i escalfor del canvi d' estació... m' agrada!! Fins aviat!!
    Molt xules les etiquetes del projecte!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails