dimecres, 6 de juny del 2012

Diuen que...


Diuen que qui no té feina el gat pentina,
el cap li barrina
i dissenya etiquetes M de Mini...
....mones i fines.

La qüestió és que ni gat ni feina, però d'etiquetes unes quantes, de manera que ja em torneu a tenir aquí amb la paradeta muntada. Queda oficialment inaugurada la botiga on-line M de Mini, o millor dit, la nova versió amb el nous models, els últims, als que s'incorporaran totes les altres col.leccions que de fa uns dies podeu haver vist en aquest blog o a través del meu àlbum de fotos de Facebook. 

Aprofito també per dir-vos que el producte es ven també a la botiga Momo Scrapbook de Palamós, i aviat també es podrà trobar en altres botigues de manualitats, sobre les que ja us aniré informant.

Espero que us agradin aquestes petitones tant com a mi i que en gaudiu a tots els vostres projectes, que siguin un complement a les vostres paraules, als vostres pensaments i als vostres colors, que serveixin per expressar-vos, per decorar, per il.luminar, per alegrar, per encantar, i per recordar-nos que tenim la nostra pròpia llengua per dir-nos tot allò bonic que volem.

He millorat l'acabat, les he fet auto-adhesives, brillants, no es taquen, amb materials lliures d'àcids, una miqueta petitona de despesa d'enviament i pagament per targeta de crèdit.... i molta inspiració, molts colors, moltes ganes de fer un scrap diferent, on el primer és la foto, el segon és la foto, el tercer és la foto...

I el quart, una etiqueta M de Mini, dissenyada per mi, la Maica.

3 comentaris:

  1. hola Maica !!

    ohhhhh son molt maques !!!

    las compro jaaaa!!!


    mil gràcies.
    petons..

    Encarna.

    ResponElimina
  2. Qué bé, Maica!!!!!!! Moltes felicitats :) Et podria animar a fer algun taller també, no???? Un petonàs!!!

    ResponElimina
  3. Hola Maica!!
    Me n'alegro molt que tornis a tenir en marxa la botiga on-line. Sempre he cregut que fas un scrapbook (albums, pagines, complements,..) preciosos, un estil que personalment m`encanta i es nota que ho fas amb molt d`afecte! Aixi que molts animsss amb la botiga i tot allo que emprenguis!!!! Vals molt!! Una abraçada des de Lincoln!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails