diumenge, 5 de febrer del 2012

WLD




Aquest Nadal vàrem marxar de viatge tots quatre perquè uns amics, el Pierre i la Lona ens vàren convidar a casa seva, una Game Farm d'aprop de Thabazimbi, a Sud-Àfrica. La proposta era molt temptadora, de manera que després de pensar-ho bé durant uns cinc minuts... cap a Sud-Àfrica.

I amb les mils de fotos a gnus, zebres, impales i altres bèsties, he començat per un primer mini-àlbum pel Pol, un mini d'animals o el WLD= wild life dictionary, o sigui el Diccionari de Vida Salvatge, amb la finalitat de recordar tots els animals que vàrem poder captar amb la meva càmera, i els seus respectius noms, en anglès i en català (els que tenen traducció). Són els que varem veure, no tots els que hi han, però per a nosaltres va ser una gran experiència.

I aquest és el mini-projecte :


En primer lloc he classificat totes les fotos d'animals en carpetes, i de cada carpeta-animal he triat la millor foto. La mida d'impressió és 10x15 i les he posat en fundes de plàstic de mida 11,4x16,2 cm. Son unes fundes que fem servir al meu lloc de treball de manera que no sé si es poden trobar en botigues.

Per la tapa he utilitzat un paper decorat de Making Memories, una etiqueta rodona que he tallat i que vaig comprar fa temps a Ikea, una etiqueta de roba, una etiqueta adhesiva de 7 Gypsies i les lletres d'un abecedari de Making Memories. El paper decorat està dins la funda i els altres elements estan a fora, enganxats tots. Finalment he fet el repunt amb la màquina de cosir, només 1 per no carregar-ho massa.



Per la part de darrera podeu veure el paper color kraft que he utilitzat per les altres fundes, ja que la part posterior del paper decorat era de Nadal. El repunt queda tapat per la versió complerta del títol del projecte, estampat amb el meu abecedari de Hero Arts, que ara feia dies que no utilitzava.


A continuació he posat les fotos dels animals, ordenats per ordre alfabètic segons el seu nom en anglès. Degut a que alguns no tenen traducció al català he preferit fer-ho així. El nom està escrit a la pròpia foto amb dues tipografies : Ghostwriter i CK Love Note.


Cada funda porta un paper kraft i dues fotos enganxades, una a cada cara. He arrodonit els cantos, seguint la forma de la funda. D'aquesta manera tota la foto queda amb un marge de color kraft.


Ja que és un diccionari també he volgut posar-hi les lletres de l'abecedari, que he retallat amb la Cuttlebug i cartolina color kraft. Les lletres estan enganxades a fora del plàstic i encara que la foto sigui vertical jo les he enganxat totes horitzontalment i a la part de baix de la funda.




Les fundes ja tenien forat, de manera que només ha calgut posar-hi una anella i projecte acabat.

Bé, acabat aquest sí, perquè encara queda l'altre, que trigarà una mica més.
Fins aviat.

4 comentaris:

  1. Hola Maica,
    Te ha quedado un mini chulísimo!!! me imagino lo mucho que disfrutaríais de una Navidad tan diferente, en un país tan lejano!!!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Doncs quin viatge més xulo que heu fet per Nadal!
    M'agrada molt el diccionari animal, és una gran idea. I a més tot enfundat amb plàstic farà que no es faci malbé quan el Pol l'ensenyi als seus amics.
    Ptns!

    ResponElimina
  3. Wow que xulo!
    I jo que m'imaginava que havieu anat a NY per no sé què d'una poma que vas dir un dia... jajajja
    Quin súper viatge doncs!

    ResponElimina
  4. Un mini preciós, molt pràctic i divertit, segur que li ha gustrado molt. Un petó.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails