dilluns, 21 de març del 2011

18 places for Laura. 1


Aquest és el meu projecte-regal : "18 places for Laura", és a dir "18 llocs per la Laura. És un àlbum de fotos compartit amb un àlbum de viatge, fet per a la meva neboda Laura, que el dia 15/3/11 va fer els 18.


Les tapes són de polipropilè natural, de mida 25x29,7 cm., i els fulls interiors són Mi-Teintes de Canson de mida A4, paper vegetal A4 i fulls d'scrap de 12x12" tallats a 24x29,7 cm.  Com podeu veure he enganxat el nº18, el "for Laura" i l'ocellet a fora de la tapa, mentre que els altres elements estan enganxats al paper decorat.
 

Aquest primer paper és de Girl's Paperie, i les etiquetes son de la mateixa col.lecció i de Making Memories.
La paraula "places" està feta amb un abecedari de Cuttlebug.

I aquest és l'aspecte de la primera pàgina interior. L'estructura és sempre la mateixa (mirant d'esquerra a dreta)  :
  • Full de paper decorat de 12x12" tallat a 24x29,7 cm.
  • Fotos de la Laura
  • Full de paper vegetal A4
  • Full de cartolina A4 Mi-Teintes de Canson
  • Foto/s d'un lloc de Nova York amb el nom corresponent
  • Full de paper decorat tallat altre cop


I la història del projecte està resumida en aquesta foto de la Laura, del 16/5/99, el dia abans que nasqués el Pol. És una foto que sempre m'ha agradat molt. Li va fer el Joan mentre jugava amb la Berta en un parc.
El text que he escrit a la foto és el següent (tot ell en català) :

Llocs on hem estat
 Llocs per anar
Llocs viscuts
Llocs per estar
Llocs que recordem
Llocs per recordar
Llocs compartits
Llocs per compartir
Llocs amb tu
Llocs per a tu

És a dir, un àlbum de records passats i futurs, una manera de compartir amb ella els moments viscuts durant aquests 18 anys i al mateix temps oferir-li un lloc per posar-hi alguns records especials del seu viatge a NY. No pretén ser el seu àlbum de viatge, sinó un llibre de records. La combinació de dues tipografies i dos idiomes és una manera més de separar uns records dels altres.



La pàgina de paper vegetal és també per separar una mica un context de l'altra, i per decorar el full he enganxat a cada banda una rodona de 1" dels papers decorats de l'esquerra i la dreta. També he fet el nº amb paper decorat. 

I el primer dels llocs a visitar és el Moma, el Museum of Modern Art . Les fotos les he buscat al Flickr però n'hi ha moltes que no es poden descarregar, de manera que un cop en trobava alguna que m'agradava la cercava al Google Imatges. El nom del lloc està imprès en cartolina Epson per inkjet amb la tipografia 1942 report i mida 20, que després he retallat i enganxat al full. Les fotos de NY també estan impreses en la mateixa cartolina Epson mate, ja que volia diferenciar les fotos de la Laura de les fotos dels llocs, que aquí son una decoració més.


El full de paper decorat que segueix en aquest primer grup té una decoració simple, una fundeta de plàstic per posar-hi les entrades.

I fins aquí l'inici del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails