dimarts, 27 de juliol del 2010

Descobrir Món

Ahir finalment vaig acabar el meu "Descobrir Món" de París. Quedava enganxar les darreres fotos i posar una mica més de decoració.

Part del projecte ja estava una mica preparat abans del viatge. La ruta ja estava establerta, així com l'informació sobre cada lloc, i alguna foto baixada d'internet. Aquesta documentació he intentat d'aprofitar-la al màxim a l'hora de fer l'àlbum, així com els planells, els bitllets d'avió, metro, entrades...

Els texts que em vaig imprimir amb informació dels llocs, i que anava llegint com un llorito a cada punt de l'itinerari, ara han estat impressos de nou i adjuntats a cada "punt d'informació"


He combinat fotos 15x20, editades amb alguna acció de Photoshop i altres de 10x15, 5x5, 10x10, 5x10 i 7,5x10.


Tot i ser un àlbum de viatge, les nostres fotos tenen un lloc destacat. Com sempre reflexen l'il.lusió de realitzar aquesta aventura conjuntament, moments alegres i també moments de cansament.


Ha faltat una mica més de journaling, però amb tanta foto costa molt posar-se a escriure. Tot i així tinc 2 fulls escrits amb comentaris i pensaments, guardats dins el sobre del "diari d'abord". A destacar la frase del Pol : "París és una ciutat eterna".


Podeu veure totes les fotos del projecte aquí, i també un pas a pas sobre el projecte aquí .

2 comentaris:

  1. Hola Maica aqui pasando a ver todas las novedades... me gusta como colocas esas fotos y las chiquitas.. te esta quedando precioso ese album.. Felicidades.. me gustaron mucho las banderitas :)

    ResponElimina
  2. Ja t'ho he dit a M de Mini, però... M'EMCANTAAA!!

    Un petó!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails