diumenge, 1 de novembre del 2009

Arriba Novembre


Ja el tenim aquí, i encara recordo les vacances com si haguessin passat dos dies. Sembla que tot esdevé ara una carrera per preparar el Nadal amb bonics projectes, tots amb colors vermells i verds, i altres més agosarats com els blaus cel i els roses.
Bé, no es pot deixar tot pel final, de manera que la meva proposta de Novembre a Blokum serà aquest Calendari d'Advent amb 24 caixetes. Podeu veure més fotos aquí.
No me'n vaig poder estar, quan vaig veure la imatge del material. Sempre m'han agradat les caixetes, poder pel seu "element sorpresa" o poder perquè són símbol de regal i d'il.lusió. I en aquest cas a més són símbol del compte enrera per l'arribada del Nadal.
Més d'una vegada em plantejo la mateixa pregunta, com milers de persones : val la pena tanta cosa pel Nadal ? i també : no ens deixem portar massa pel consumisme, que ens motiva a decorar, a regalar, a menjar, a estimar, a reunir-nos... ?
La meva resposta és que "cal cuidar l'il.lusió". Uns dies a l'any tinc il.lusió per celebrar, per regalar, per pensar en tothom una mica, perquè la meva casa canvii d'aspecte, per desitjar coses bones a la gent, encara que no els coneguis massa, per cantar i per compartir moments al voltant d'una taula.
Si tot això desapareix, esteu segurs que sentirem aquesta il.lusió en un altre moment ?. Jo penso que no. Doncs a mi ja m'està bé que els meus fills em vegin tenir il.lusió i ells pensin que val la pena gaudir del Nadal.

7 comentaris:

  1. has descrito la navidad tal y como yo la siento, y espero reflejar esa ilusión en mi hijo, feliz navidad!!! jajajjaja (bueno, un poco adelantada, ya lo se, pero me ha invadido el espíritu navideño) besitos
    si vas a mu blog, verás en el trabajo de la percha, que aparece tu sello de "no recordamos días, recordamos momentos" me encanta!!!! sigue creando, ok?

    ResponElimina
  2. Es un proyecto precioso!!! Me encanta de veras!!!
    Besitos.-

    ResponElimina
  3. Muy original Maica. Me encanta. Feliz Navidad :)

    ResponElimina
  4. Me gusta mucho este proyecto!
    Saludos :)

    ResponElimina
  5. Te ha quedado maquissim!! Espero que ni niña se anime a hacerlo. Y gracias por empezar a traernos este ambiente navideña tan tuyo.
    Besote

    ResponElimina
  6. Waouh!!! What a great and beautiful project ;o)) Really really love this .... and those tiny boxes !!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails