dijous, 29 d’octubre del 2009

Setmana 4

Aquest és el doble layout corresponent a la setmana 4 del curs de l'Ali Edwards, Yesterday and Today. El tema de la setmana era el treball i el tractament de les històries desafiants (challengins stories), o poder el que pot ser una història difícil d'explicar. El millor d'aquest curs, ho repetiré cada setmana, és que em fa pensar i em fa escriure, i per a mi és un factor important pel que fa al meu scrapbook actual, no el relacionat amb la feina, sinó el que és més personal.
El disseny de la pàgina està una mica inspirat en el que ella proposa, tot i que jo l'he adaptat a les meves necessitats. Les fotos són dels meus avis, a l'esquerra materns i a la dreta paterns.


El títol és Tot allò que no ens hem dit. Per a mi te un doble significat molt important, ja que es refereix a tot allò que no vaig dir als meus avis en el seu moment , i al mateix temps és tot allò que no he explicat als meus fills sobre ells i jo. El text del doble layout no és més que una introducció de tot plegat.

El que, però, és realment important és el que s'amaga a darrera de cada foto. Les pestanyes que es veuen amb el nom són unes targetes impreses amb l'història de cada un d'ells. És a dir, la meva història amb ells. Va ser molt difícil, ja que sempre costa parlar de persones que ja no hi són. Però penso que és molt millor això que simplement no parlar-ne, no trobeu ?.


4 comentaris:

  1. Que bonito Maica...me encanta!!
    Menuda preciosidad de trabajo has hecho...enhorabuena!!!

    ResponElimina
  2. Precioso Maica!!!
    Y sobre todo muy entrañable, los sentimientos.... es algo tan dificil de demostrar y explicar, pero tan necesario! Muchas veces nos olvidamos de compartirlos.
    Besos.

    ResponElimina
  3. Aquest curs de l' Ali es molt interessant , delicat i escpecial.
    M' agrada el teu enfocament, no ho havia pensat. Els detalls també molt xulis. Genial,
    carmen

    ResponElimina
  4. Guau!! Ya veo como lo has resuelto. El curso es una pasada!! Hace reflexionar un montón, solo que a mí, me da corte compartirlo en la red. Es demasiado personal!!

    Quizás, cuando lo repose un poco. O quizás, le busque una solución alternativa como la tuya.
    Me gusta mucho como te está quedando.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails