dijous, 22 d’octubre del 2009

45 = 2

Avui és un dia especial.
El meu blog fa dos anys i el Joan... uns quants més.
Avui no cal dir moltes coses, un "per molts anys" i un petó.
Tan sols vull que mirem enrere i veiem les fotos de molts moments que hem celebrat junts durant aquest darrer any.
Per molts anys per tots aquests petits, bonics i especials moments.

5 comentaris:

  1. Hola Maica!

    Després de molts dies una mica desapareguda d'aquest mons, torno just per felicitar-vos!Al teu home i al teu blog! I com sempre, sortosament per mi, son més de dues les felicitacions.

    La primera felicitació pels 45 (ets un "hacha"per a mi amb el photoshop i els teus dissenys nets, pulits i que sempre em retransmeten!).

    La segona felicitació per dos anys d'una tasca com la teva i que a mi tant m'agrada com la fas. Puc tornar-me a repetir si vols, jejeje, disfruto moltísim de les teves feines i escrits.

    La tercera felicitació pel curs tan xulo de Ali Edwards i el profit que li treus! Em sorpren la capacitat que tens per apuntar-te a aquest tallers (EN ANGLÉS!!!) i treure un profit tant gran. Un dia et vindré a veure a Blokum i si vols xarrem una mica d'aixó i a veure si aconseguixes animar-me a que faci un, algun dia.

    La cinquena, la sisena, la setena... felicitacions al numero "n" per tot, pel projecte d'octubre, per les dotze histories que has buscat... be resumint, felicitat per la teva OBRA!!! (si en majùscules)

    Per últim, no vull deixar de fer-te saber que la teu relat de records d'escola, huuummmm, si no fos per que a mi la gimnástica m'agradava i s'em donava bé, diria que es la meva història d'escolarització! M'has fet retrocedir en els anys... i estic amb tu! La universitat va ser la primera gran paret de la meva vida, on res fluia com abans... i si! feia molt fred d'esperit!

    Molts petonets! I gracies per compartir les teves feines.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per al Joan i una gran enhorabona per a tu, pels teus treballs d'scrap, per la teua sensibilitat i per "enganxar-nos" amb les teues històries, tan ben contades. Realment la teua manera de veure la vida, tant la present com la passada, m'ha fet reflexionar sobre moltes coses. Gràcies i per molts anys! Un beset

    ResponElimina
  3. D'acord amb tot el que et diuen !!
    I felicitats pel segon aniversari, i per molts anys al teu marit !!
    Petons

    ResponElimina
  4. Solo dos años!! Madre mía, cmo pasa el tiempo!!

    Felicidades por tu calidad, por encantarme con tus historias, tu sensibilidad y por ser mi amiga. Lo valoro por encima de todo.
    Un besote fuerte

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails