dimarts, 20 d’octubre del 2009

Record Infantil




Aquest és el projecte corresponent a la tercera setmana del Yesterday and Today de l'Ali Edwards. Es tracta de pensar i escriure sobre 6 records infantils, i finalment buscar la foto escaient i fer el layout. Amb el material del curs venia un disseny de tag per escriure-hi el text, i jo he esborrat el "chilhood memory" i hi he posat el meu propi disseny amb "record infantil".
La resta del disseny de pàgina es quasi bé com la proposa l'Ali E., tot i que jo he anat modificant la mida de les etiquetes segons la longitud del meu text, per evitar espais buits, i les fotos les he fet més o menys grans, segons la mida final de l'etiqueta, perquè volia que em quedes tot més compacte.
El millor d'aquest curs són les estones que passo mirant fotos antigues, i també l'esforç d'escriure, buscant els petits detalls que m'han quedat a la memòria, que a priori semblen insignificants, però que un cop en el paper esdevenen molt especials. És una mirada a l'interior, amb la intenció de trobar les petites coses que han format una gran part de la nostra vida.
Durant aquesta setmana posaré l'etiqueta per si la voleu copiar, tal com vaig fer amb el logo "ahir-avui".

2 comentaris:

  1. Penso el mateix, que el més interessant i enfonsarte en el passat mirant fotos i fotos que ja les tenies oblidades i fer l' esforç de pensar que hi havía el teu cap a llavors.
    Molt interesant, ja tinc ganes de que ens proposi la propera feina.
    petons, com sempre, es sàpigut donar el teu toc personal. Genial
    Carmen

    ResponElimina
  2. ufff!! el bocadillo calent de la iaia... mai en menjaré cap de condensat i potent com aquell...
    Judith

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails