dimecres, 26 de novembre del 2008

Records Compartits


Després de Creativa altre vegada "al lio".
Aquest àlbum és un encàrrec, que he acabat avui i he volgut posar la foto de la tapa. Quan estigui entregat ja en posaré alguna més i així es podrà veure com està fet i l'història que hi ha darrera de la seva construcció una mica especial, ja que està fet amb la tapa de cartró d'una caixa de paquets de folis, de manera que totes les fulles i la tapa queden dins la tapa, com si fossin dins una safata. Per avui no puc dir més.

També he fet algunes postaletes més i aquestes boles de paper per l'arbre de Nadal super fàcils de fer i prou maques, que he vist a la pàgina de Two Peas in a Bucket, on fan una proposta diària de decoracions i postals nadalenques.

6 comentaris:

  1. Maica, quan treballes!!! m' encanten les boles, ja tinc ganes d' arrivar a casa i probar-ho de fer.
    quantes postals has fet ja!! i això que el Nadal encara no ha arrivat i nosaltres estem de festa fa dies oih!!. molt xuli
    petonets,

    ResponElimina
  2. que béw sona aixó de moments compartits, (de parella, d' amics, de mare o pare i fill) que sera?que sera?. segur que es molt interesant com sempre, ja tinc ganes de veure'l.
    petonets.

    ResponElimina
  3. Me encantan las bolas, ahora mismo voy a ver el tuto. Y el álbum... pues supongo que como todos los tuyos, bonito bonito

    ResponElimina
  4. Com sempre unes idees suuper espcials i uns treballs perfectes. Aiii m'agraden les tarjetetes, son super sencilles però moolt maques

    ResponElimina
  5. Maica, quina enveja (sana, pero enveja, je,je), quan veig com apliques la teva imaginació a les coses diàries i la fas una mica menys monòtoma. T'he dit ja alguna vegada que m'encanten els teus treballs? m'agradaria tant, poder-ho intentar... però siguem realistes ... puc fer moltes coses ... però d'scrap jo no en sabré fer mai. Us ho deixo per als genis com tu. Com sempre, és tot un plaer veure els teus dissenys. Un petó !

    ResponElimina
  6. M'encanta les coses que fas!!!
    Jijiji, jo tambe he fet boles de nadal per l'arbre...ara les anava a penjar al blog (son una mica diferents i tambe molt fàcils de fer).
    Petonets guapa!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails