dijous, 6 de novembre del 2008

Christmas Time





Més postals i etiquetes per l'arbre de Nadal. Ja veieu que no paro.
Apart dels meus Kits de Projecte de MdeMini estic fent productes acabats per una botiga de Sabadell, on espero donar a conèixer l'scrapbooking, així com les seves múltiples possibilitats. És una botiga-taller de Patchwork, que es diu Taller de les Fades- C/Salut, 7. És una botiga preciosa amb robes de tots els estils. Penso que si no m'agradés tant poder explicar històries i emocions amb l'scrapbooking, m'encantaria el patchwork. També us he de dir que si jo tingues la meva pròpia botiga d'scrapbooking, penso que seria com el Taller de les Fades de la Puri. Qualsevol petit espai té el seu encant, i el taller on es fan els cursos i classes és totalment deliciós i acollidor.
Però apart de tot això el que si espero és que els meus productes agradin i que despertin interès per el nostre món. És el meu somni, i ja sabeu, qui no somia és perquè no vol.
Ahhh, i també molt especial : ahir vaig acabar un encàrrec d'amor (quin flipe, no?), que publicaré el dissabte, i a final de mes n'he d'entregar un altre del qual ara estem la meva amiga Rosa Maria i jo recopilant la informació.
I que és un encàrrec d'amor ? : Ja ho veureu el dissabte.
Aquestes postals són també de mida 15x15. Les he fet amb cartolina amb textura de Bazzill, color Pomegranate i altre cop els papers de la Roxbury d'Scenic Route, així com adhesius del propi kit, i les lletres adhesives de feltre que em van sobrar del taller de la Donna Downey.
Les etiquetes estan fetes amb segells de PurPle Onion, amb un embossing de color blanc, i després amb una esponja les he tintat amb distress de colors : Broken China, Pine Needle i Fired Brick. L'embossing podeu veure que, degut a la seva consistència, queda per sobre de la tinta. Això ens ho va ensenyar la Lisa en un taller d'Atc's a Scrap House.
Per últim, amb la Crop-a-Dile he fet tres o quatre foradets petits a cada targeta, per fer-les una mica diferents.

8 comentaris:

  1. Un treball perfecte, com sempre, tens una mà que no vegis.
    Estic segura que ho vendras tot i que tindrà molt d'èxit, ja ho veuras.
    Sooooort

    ResponElimina
  2. Aiiii em deixes intrigada amb això del treball d'amor aiiii què serà????

    ResponElimina
  3. Que bé que has pogut aprofitar les lletres per altres projectes. Estàs molt treballadora i això és fantàstic. A veure si els teus somnis es fan realitat. Ho desitjo de tot cor. Les targetes una meravella.

    ResponElimina
  4. ¡¡Buen trabajo!!

    Una preguntilla, las etiquetas esas grandes ¿las encuentras aquí en España o son de alguna tienda online?

    Gracias y un abrazo :-)

    ResponElimina
  5. seguro que va bien la cosa. Ten en cuenta que el scrap y el patch son primos hermanos... por cierto mira el video en el blog de donna, jjajjaja

    ResponElimina
  6. Que pasada!!! Sabes que te las voy a scrapliftear verdad?? Esos tags me han vuelto loca. Son preciosos.

    Espero que sepan apreciar todo el amor que pones en tus trabajos.... y si no, peor para ellos.

    ResponElimina
  7. Qué lindasss, yo también ya estoy de navidad en mi blog!!!

    ResponElimina
  8. Maica, son maquísimes, encara que jo crec que no oagradara, ENCANTARA!!! surt de lo que estem acostumats a veure a les tendes i aixó és el que busca la gent. I més si ho fan a una tenda on la creativitat i lo bonic es valora.
    Pertonets,
    Carmen

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails