dijous, 21 d’agost del 2008

Miracles




Avui és un dia depriment. Aquesta pressió dels mitjans al voltant de l'accident aeri d'ahir, amb el dramatisme que apareix continuadament per la televisió i ens mostra com podem desaparèixer en un moment. Et queda una sensació de tristesa permanent i ganes de pensar, o de no pensar-hi.
L'única cosa que em ve al cap en un moment així és una frase que la Marta i el Manel de Cal Coll em van escriure en una carta de comiat : Déu tanca una porta i obre una finestra.
La vida és plena de drames, tant colpidors com el d'ahir, amb famílies trencades per sempre. Però ens hem parat a pensar en com n'és de plena la vida de petits-grans Miracles ?. Cada dia hi ha miracles al mon, continuadament i no crec que parin mai.
Sempre ens queda una finestra oberta, només cal que hi mirem.
Aquest és el meu Layout especial per recordar com encara queden Miracles, i surten de la panxa.

Per aquest layout he fet servir dos cartolines de Bazzill de mida 8,5x11", un tros de paper decorat de Crate Paper- Blue Hill coll.- Breeze, i el Just de Edge de Bazzill. Pel que fa al disseny he buscat una composició molt clara , ja que la vista va d'esquerra a dreta. És a l'esquerra on hi ha el títol i el missatge que és llegeix, i acte seguit la nostra vista va cap a la dreta on hi ha l'imatge principal i la decoració que aporta color i simbologia a la pàgina.

6 comentaris:

  1. Hola Maica,
    Nosaltres estem tenint un estiu mogudet i m'agrada llegir el que escrius. Les pàgines, com sempre, precioses. El color m'encanta i la imatge molt sugerents. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Sencillamente preciosas tus palabras y el LO.
    Besitos.-

    ResponElimina
  3. Que bonita!! Me encanta que veas el lado positivo, y lo compartas.

    Te ha quedado preciosa esa "panxeta"

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el que dius. Penso el mateix que tu!!!

    Gracies per les teves paraules!!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Gràcies pels teus comentaris i per dedicarme aquest espai...

    Jdth ;-)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails