divendres, 29 d’agost del 2008

La Amistad




Aquestes vacances la Berta i en Pol han conegut el Luca i la Claudia, de mare italiana i pare espanyol i que viuen a Sevilla.
Van arribar a Es Llombards una setmana després de nosaltres i només de veure's tots quatre ja no es van separar : jugar, piscina, platja, altre cop jugar i més platja i més piscina, i també sopar de trampó a la festa major d'es Llombards (però això ja és una altra història).
Com a fet remarcable, per tant, d'aquestes vacances tenim La Amistad.

Aquest doble LO l'he fet amb dues cartolines de Bazzill de mida 8,5x11". Els papers són de Ki i de Luxe designs. El tag gros l'he fet amb un segell de Hero Arts- Adventure Journal i el paper és de Scenic Route, i en els altres petits he posat els adjectius que defineixen alguna característica de cada nen amb Tiny Alphabet de Making Memories que després de recobert amb Glossy Accents. L'altre abecedari que he utilitzat és la Hopscotch Font adhesiu de Doodlebug, i també ho és l'estampació de Verano 2008, però en aquest cas amb segells, de Purple Onion.
Això pel que fa a materials, i pel que fa a composició, he fet dos LO simètrics i a la inversa, amb un extrem a l'esquerra on he enganxat el "es" destacant-lo amb aquest chipboard, i a l'extrem dret tinc la foto de grup enganxada amb foam perquè també sobresurti. Els tags petits també estan amb foam, perquè donada la importancia de les fotos a primer pla, també volia que destaquessin.

6 comentaris:

  1. Com sempre....
    M'ENCANTA!!

    Les fotos son genials i el motiu de la pagina m'agrada molt!!

    Espero que hagiu disfrutat de les vacances.

    Ah!!! I gracies per visitar el meu blog, guapa!!

    Un petonarru!!!

    ResponElimina
  2. Tiene unos detalles muy elaborados aunque parece una página sencillita.
    Me gusta muchisimo!
    Besooos

    ResponElimina
  3. Qué bonito, sobre todo qué lindas las fotos, me encantó el detalle!!!! Saluditos!

    ResponElimina
  4. Hola Maica,
    Com sempre ens encanta. Les fotos són molt boniques i la combinació de colors que lliga perfectament amb la foto és molt encertada. Tot ens transmet suavitat i dolçor. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Me encanta!!
    Los papeles, la plantilla, los adornos... jo que me gusta todo todito.
    Besos,

    ResponElimina
  6. Chulísima!! Me encanta esta página

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails