dilluns, 7 de juliol del 2008

The Story



Un altre layout amb el kit digital de l'Ali Edwards.
Durant aquesta setmana justament ella dona al seu blog una sèrie de tutorials sobre scrapbooking híbrid, amb possibles utilitzacions d'aquests kits i amb enllaços al Photoshop Friday de la Jessica Sprague.
En aquest "the story" reflexa l'amistat del Pol per la seva companya Maria. En totes les fotos que he anat reunint de la classe del Pol sempre hi ha un punt en comú : ell al costat de la Maria. Tant és així que per la festa de final de curs del 2007 ell va jugar el campionat de futbolí amb la Maria, i un any després, per la festa de final de curs del 2008 tenim el mateix campionat de futbolí, amb la Maria. Tots dos un any més grans. És una bonica història infantil que ell diu que durarà sempre.
En aquest layout he imprès l'element digital directament al paper decorat, en comptes de a la cartolina com les vegades anteriors. Un altre element digital que he utilitzat és la tipografia amb l'any que he inclòs amb el Photoshop a cada una de les fotos petites, per donar rellevància al fet que en dos anys diferents les imatges són les mateixes.

5 comentaris:

  1. M'encanta!!!
    M'encanta la pàgina i la història!!
    Que guai, "ojalà" aqueta amistat duri per sempre!!!

    Jo encara no he descobert l'scrap digital. Però estic descobrint el photoshop, jeje.

    Petonets guapa!!

    ResponElimina
  2. ue bonic un altre cop Maica, m' agrada molt la tipografia que utilitzes, el detallet de la flor, la disposició de les fotos,el color que utilitzes fa que tot sigui molt armoniós i quina historia més bonica!!!
    un petonet,
    Carmn Bcn

    ResponElimina
  3. Maica, m' agradaria saber com es diu la tipografia "The Story" .
    Moltes gràcies, es molt xula.
    Carmen

    ResponElimina
  4. A nosaltres també ens ha agradat molt aquesta pàgina. Com sempre és elegant, sugerent, despren equilibri i armonia. I la història.... molt dolça.

    ResponElimina
  5. Esta página con los detallitos que has pesto y las fotos, me ha encantado, los colores muy lindos también! Besos!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails